Efter en dejlig weekend synes vi det er på sin plads at fortsætte lidt i weekend-stilen her mandag morgen med en luksus burger. Vi synes altid mandag er hård og at det nu også er bæller mørkt og tid til at tænde lys gør det ikke ligefrem bedre. Men det kan nu også være meget hyggeligt, så mon ikke man bare lige skal vende sig til det ;)! Burgeren her lavede Christine og hendes kæreste for et par weekender siden da der virkelig skulle weekend-hygges. Vi kalder den luksus fordi vi mener den har alt hvad en luksus burger bør indeholde, masser af snask, ost, kød og selvfølgelig bacon. Det er sjovt – herhjemme har bacon ikke altid stået så højt på listen, men i netop sådan en burger her, kan det næsten ikke undværes! De hjemmelavede pommes frites med sennepsmayo blev ligeledes serveret – vi havde nemlig aftalt at gå “all-in” når nu det skulle være ;-)!!
Ingredienser (4 stk)
500 g hakket oksekød
1 løg
1/2 agurk
1 pk bacon
4 skiver ost
Lidt salat
Til servering: Burgerboller (efter opskrift her), agurkesalat, guacamole, sennepsmayo og hjemmelavede fritter
- Fordel bacon på en bageplade og steg det i ovnen (vi forsøgte med bacon flet, men det var lidt svært ;))
- Skær løg og agurk i skiver
- Form 4 life store bøffer af kødet og steg dem på en pande
- Hav de 4 skiver ost klar og læg dem på bøfferne lige inden de er færdige
- Saml burgeren med lidt salat og servér med guacamole, fritter og sennepsmayo
4 Kommentarer
Uh en lækker sag! Det er hvad der kommer på menuen i aften! :-)
God idé ;)
hvad er opskriften til bollerne? :)
Den skulle der gerne være henvist til, men du kan finde den i dette indlæg;
https://twin-food.dk/pulled-chicken-burger/