Vi har nu igen prøvet os med kyllingelasagne. Denne består af grønne bønner, kartoffel, friske spinatblade, kylling og tomat blanding samt fuldkorns lasagne plader
Til ca. 5 pers.
4 kogte kartofler
300 g. grønne bønner
Fuldkorns lasagne plader
500 g. kylling
1 ds. hakkede tomater
Tørret basilikum
1 dl. hytteost
1 Mornay sauce 5 %, Karoline’s
1 Cremefine 4 %
- Til kyllingeblandingen skal steges kylling og derefter blandes med de hakkedetomater. Blandingen krydres godt med tørret basilikum, salt og peber
- For at få lidt ekstra mornay sauce blandende vi denne med cremefine og hytteost.
- Herefter ligges de forskellige ingredienser i lag til en dejlig lækker lasagne – drysse med rasp :-)
1 Kommentarer
[…] kan bruges til så mange ting hvis man lige har det i køleskabet. Vi bruger det ofte i tærte, lasagne, risotto eller æggekage – det kan faktisk kommes i rigtig mange ting :-). Vi serverede denne […]