KYLLINGELASAGNE, NR. 2 –
Hovedretter, Kylling

KYLLINGELASAGNE, NR. 2

Vi har nu igen prøvet os med kyllingelasagne. Denne består af grønne bønner, kartoffel, friske spinatblade, kylling og tomat blanding samt fuldkorns lasagne plader 

 

Til ca. 5 pers.

4 kogte kartofler
300 g. grønne bønner
Fuldkorns lasagne plader
500 g. kylling
1 ds. hakkede tomater
Tørret basilikum
1 dl. hytteost
1 Mornay sauce 5 %, Karoline’s
1 Cremefine 4 %

 

  1. Til kyllingeblandingen skal steges kylling og derefter blandes med de hakkedetomater. Blandingen krydres godt med tørret basilikum, salt og peber
  2. For at få lidt ekstra mornay sauce blandende vi denne med cremefine og hytteost.
  3. Herefter ligges de forskellige ingredienser i lag til en dejlig lækker lasagne – drysse med rasp :-)

tidligere indlæg næste indlæg

1 Kommentarer

  • Reply » PASTA MED HYTTEOST-SALAT 20 august, 2014 at 15:17

    […] kan bruges til så mange ting hvis man lige har det i køleskabet. Vi bruger det ofte i tærte, lasagne, risotto eller æggekage – det kan faktisk kommes i rigtig mange ting :-). Vi serverede denne […]

  • Skriv en kommentar