Denne spaghetti carbonara blev lavet i onsdag, hvor vores forældre og lillebror kom ind og spiste. Retten skulle ikke kræve det store, og heller ikke tage for lang tid at lave – denne ret hører ind under begge ting. Det er ikke en “fed” carbonara, da vi har brugt mælk i saucen og derudover er der brugt serrano skinke og chorizo pølse i stedet for bacon. For at give retten ekstra smag har vi tilsat lidt hvidvin. Alt i alt en meget lækker ret, som har masser af smag når der også tilføjes persille og parmesan – en rigtig god ret til de travle hverdage! I dag skal I have en tak – tusind tak fordi I gider følge med i bloggen. I går rundede vi nemlig 3000 følgere på bloglovin’ og det er bare helt vildt, vi havde aldrig troet at så mange ville følge med – men hvor er det bare skønt! Vi nyder at læse hver eneste kommentar og sætter virkelig kæmpe pris på at vi har Jer! :-) Vi håber I får en dejlig Bededag, vores skal tilbringes på arbejde.
Ingredienser (2-3 personer):
Pasta til 2-3 pers.
150 gram serrano skine og/eller chorizo skiver
1 rødløg
2 fed hvidløg
6-7 store svampe
1 dl hvidvin
3 æg
1/2 dl mælk
1 dl revet parmesan
Persille
Salt og peber
- Hak løg, hvidløg og persille og skær serrano skinke, svampe og chorizo i mindre stykker
- Kog pasta efter anvisning på pakken
- Kom lidt olie på en pande og svits løg og hvidløg
- Tilsæt derefter svampe steg dem indtil det meste af væden er forsvundet
- Serrano skinke, chorizo puttes på panden og steges nogenlunde sprødt
- Kom derefter hvidvin på panden og lad det simre i et par minutter
- I en skål for sig blandes æg, mælk og parmesan – pisk det godt sammen
- Når pastaen er færdig tilsætte dennne til panden med chorizo og serrano skinke – vend det godt rundt
- Tilslut tilsættes ægge-massen. Vend pastaen rundt indtil man kan fornemme at æggemassen stivner
- Server på tallerkner og kom hakket persille, salt og peber over
12 Kommentarer
I WANT!!!
Det ser bare himmelsk ud. Jeg har en svaghed for Pasta Carbonara og jeres opskrift lyder sååå lækkert. Kan godt lide at I har skiftet bacon ud med serrano skinke og chorizo. Og super flotte billeder, som altid!
Hvor er du sød Susann! Tak for alle dine dejlige kommentarer ;-)! Vi prøvede at gøre den lidt mere fedtfattig, det passede os bedre ;-)!!
Det ser lækkert ud. ;-)
Hvor køber i chorizo?
Tak for en god blog.
Tusind tak, Mette! Vi køber chorizo hos føtex eller netto, nogle gange hos slagteren hvis vi skal forkæles ;-) Men det findes vidst i de fleste supermarkeder!
Rigtig god weekend :-)
[…] PICTURES AND RECIPE VIA TWIN FOOD […]
[…] her blev lavet til dessert, da vores forældre var inde og få Spaghetti Carbonara. Vi har for lidt tid siden set opskriften hos eat-love-and-be-happy og ud fra billederne, måtte […]
[…] salat blev lavet til madklub i onsdag, hvor der også blev serveret spaghetti carbonara og til dessert crumble bars med bær. Den er meget enkel og nem, hvilket bestemt ikke betyder at den […]
Hej med jer,
Jeg har her til aften prøvet jeres opskrift på spaghetti cabonara og det blev virkelig lækkert!! Så tusinde tak for den altid fantastiske inspiration på jeres blog og denne skøøønne opskrift ! :)
Stor hilsen fra Rikke
Hej Rikke! Dejligt at høre den faldt i god jord, et er vi super glade for!
Og tusind tak for de søde ord, det varmer så meget her hos os, når nogle kan lide bloggen :-)!
Kh
Hvilke svampe brugte i? :-)
Vi brugte ganske normale champignons, men det er muligt at benytte lige dem man vil :)
[…] er en dejlig nem hverdagsret, hvor inspirationen til den, kom fra den traditionelle spaghetti carbonara. Kødet er skiftet ud med varmrøget laks, som bliver vendt rundt på panden sammen med pasta og de […]