Herhjemme er vi vilde med lasagne. Både fordi det er rimelig nemt at lave, men også fordi vi synes det smager så godt :-) Man kan næsten ikke lave en dårlig lasagne! Vi har prøvet os i forskellige lasagne og også med forskellige slags bunde. Ligesom denne lasagne med rødbede og oksekød har vi også her brugt tortillas som lasagneplader. Det gør at lasagnen ikke skal have helt ligeså lang tid som normalt – faktisk kun omkring de 20 min i ovnen. Men det gør bestemt ikke noget ved smagen! Vi prøver at spise fisk sådan rimelig ofte og vi synes denne lasagne er en glimrende ret til at få lidt fisk, hvor man nemt kan bruge sin yndlingsfisk. Lasagne er proppet med forskelligt fisk; laks, torsk og rejer, bechamel sauce spinat samt pesto – en virkelig god kombination :-)!
Ingredienser (et fad ca. 25 x 25 cm)
500 gram fisk (vi brugte en blanding af rejer, laks og torsk)
250 ml pesto (smager bedst med hjemmelavet)
500 ml bechamel sauce
300 gram spinat
ca. 8 tortillas
Til toppen: evt. lidt rasp og parmesan
- Hæld lidt bechamelsauce i bunden og fordel pandekager ovenpå så bunden er dækket
- Tilføj pesto på panderkagerne, blandet fisk, spinat, lidt mere bechamel og igen pandekager. Fortsæt i denne rækkefølge indtil alle ingredienser er brugt
- Drys med lidt parmesan og rasp på toppen og bag lasagnen i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader (alm ovn)
- Lad den stå og hvile 10-15 min inden servering
No Kommentarer