HJEMMELAVET PESTO –
Dip/Salsa, Snacks

HJEMMELAVET PESTO

Hjemmelavet pesto er næsten et hit til alt, og så er den ikke særlig svær at lave

 

Ingredienser:

1 fed hvidløg
30 gram parmesan
2 stk. små basilikum planter
30 gram mandler (vi brugte mandler da vi ikke havde pinjekerner – det virker ligeså godt synes vi)
Olie

Alle ingredienserne blendes sammen i en blender og der hældes olie i til man synes konsistensen er rigtig. Smag til med salt.

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply SPINATPESTO | TWIN FOOD 15 september, 2013 at 06:34

    […] sandwiches, til kartofler eller salater hører dig sig ofte en skøn dip/dressing. Den klassiske basilikums pesto er en af vores favoritter, men den bliver også lavet lidt anderledes i ny og næ. I sommers var […]

  • Reply » MOZZARELLA FYLDTE KARTOFFELKAGER MED SALAT OG PESTO 20 august, 2014 at 16:11

    […] Opskrift på pesto findes her […]

  • Skriv en kommentar