Vi er vilde med at maj har bragt masser af sommervejr med sig og vi håber sådan at sol og varme bliver ved de næste måneder, selvom det måske er lidt for meget at be det danske vejr om. Men man har da lov til at håbe.
Med sol og sommer hører også grill og vi nyder de varme sommeraftener med lækker grillmad og en omgang s’mores på grillens sidste gløder. Sidste gang vi grillede lavede vi de her grillede avocadoer og de er simpelthen så simple at man burde lave dem hver gang. Nogen er måske ikke så vilde med varm avocado, men for hos har det været lidt en tilvænning og det kan faktisk overraske positivt, så vi synes i skal prøve det. Avokadoerne har vi drysset med citronsaft, salt og frisk hakket chili inden de lægges på grillen.
Vi har lavet en avocado pr. mand, men hvis man har en masse andet lækkert tilbehør, kan man også sagtens skære dem i mindre stykker og servere på et fad med lidt frisk citronsaft over.
Avocadoerne kan også sagtens laves på en pande, så de også kan spises, når ikke der er gang i grillen.
Ingredienser (2 pers.)
2 små avocadoer
citronsaft 1/2 tsk pr stk
fint hakket frisk chili
salt
- Skær avocadoerne i halve og fjern stenen
- Fordel citronsaft og hakket chili på hver halvdel og drys til sidst med salt
- Grill avocadoerne med den åbne del direkte på grillristen i 5-7 min
- Hvis man laver avocadoerne på en pande skal de formentlig have lidt længere tid og gerne ved høj varme
No Kommentarer