Sponsoreret indlæg
Vi har været igang med lidt forskellige eksperimenter på vores nye gasgrill. Her kommer første opskrift ud af tre, som er nogle skønne fladbrød, der kan spises til det meste. Vi har fyldt dem med chili gouda og forårsløg, men man kan vælge lige hvad man vil. Brødene er lavet som to flade brød, der er klasket sammen med fyld imellem – smadder nemt. Herefter er det bare at tænde for gassen til grillen og få minutter efter er der lækre varme grillede brød fyld med smeltet ost! Vi synes det er fantastisk med brød på grillen, men har faktisk ikke prøvet det før. De her var et hit og endnu bedre at man nemt kan justere varmen med gassen, så man ikke ender med kulsorte brød ;-). Vi har grillet en del over sommeren, både i weekender og hverdage og elsker at det er så nemt med gasgril. Indtil nu har det foregået hos Laura på hendes terrasse, men efter Christine er flyttet er der mulighed begge steder. Vi tænker at vi fortsætter hele efteråret, for man kan vist altid finde en god anledning til en omgang grill ;-)! Nogen gange er det næsten nemmere at tænde for gassen end at skulle starte op i både ovn og pande! Vores to andre opskrifter dækker hovedret og dessert og specielt desserten skal i glæde jer til :-)
Ingredienser (4 stk.)
Dej
1 tsk bagepulver
2 tsk sukker
1.5 tsk salt
250 gram mel
1 ¼ – ½ dl mælk
4 tsk olie
Fyld
50 gram chili gouda (eller andet ost)
2 forårsløg
- Bland alle de tørre ingredienser sammen til dejen i en skål og lav en fordybning i midten
- Bland olie og mælk inden det tilsættes lidt ad gangen til de tørre ingredienser
- Ælt dejen godt igennem i 5-10 minutter
- Læg et klæde over og stil den varmt i ca. 10 min
- Riv gouda på et rivejern
- Hak forårsløg fint
- Del dejen i 8 klumper og rul hver ud til en tykkelse på 2-4 mm
- På 4 af de 8 stykker fordeles gouda og forårsløg
- Læg det andet stykke dej oven på og pres dejen godt sammen i siderne og i midten
- Kom en anelse olie på begge sider af brødene og grill dem i ca. 5 minutter på hver side ved 180-200 grader
Indlægger er sponsoreret og lavet i samarbejde med Kosan Gas. Billeder er taget af dygtige Ditte.
No Kommentarer