VORES KAMERAOBJEKTIV – TAMRON 18-270 –
Anbefalinger

VORES KAMERAOBJEKTIV – TAMRON 18-270


Vi har længe fået mange forskellige spørgsmål til vores kameraudstyr og har nu valgt at lave et lille indlæg om vores kameraobjektiv, som er, som i nok kan gætte, en af vores bedste ejendele. Vores objektiv er fra mærket Tamron med en 18-270 linse. Det skal lige siges at vi ikke er mestrer i al teknikken, så det er udelukkende vores egne fornemmelser og tanker ift. linsen, som vi er glade for, vi skriver om :-)

Der findes et hav af typer/størrelser på objektiver. Vores linse er en rigtig god “all-around”-linse med meget zoom, som egner sig perfekt til det vi vil fotografere. Vi fik anbefalet stor zoom ved købet, da vi jo tager billeder af madretter tæt på og på den måde kan fange så mange detaljer som muligt og stadig kan komme tæt på maden også selvom kameraet sidder i et stativ.

En anden vigtig ting for os, når der er så stor zoom er at der er stabilisator i objektivet. Når man zoomer helt ud, kan små bevægelser og rystelser resulterer i ret uskarpe billeder. Stabilisatoren mindsker risikoen for at der kommer små rystelser hvormed billederne bliver helt skarpe selvom de tages med et helt “udrullet” objektiv.

Vores linse kan sagtens tage billeder af andre ting end mad og vi har specielt også været glade for den på rejser rundt i verden :-)- Det er super fedt med den store zoom fordi man kan få detaljerede billeder af seværdigheder, dyr og natur selvom man måske er ret langt væk fra motivet. Nogle har to linser de skifter i mellem, vi bruger kun denne her, da vi synes den kan det hele. Den er så også det større – den er nemlig lidt længere og tungere!


Vi synes linsen er skøn at arbejde med, dens zoom fungerer let og kan meget nemt justeres. Den er hurtig til at fokusere ved “auto-fokusering”, hvor man også kan vælge manuel fokusering hvis man ønsker det. En anden bonus er at Tamron linser har en rigtig god pris i forhold til den gode kvalitet man får.

Tamron er desuden lige udkommet med en ny 18-270 linse som vi synes, er værd at kigge på, en nyere udgave af den vi bruger :-)

I skal være mere end velkomne til at stile os spørgsmål omkring objektivet, vi håber, at indlægget her kan hjælpe Jer lidt på vej, hvis I er på jagt efter et nyt objektiv.

– Laura og Christine

Dette indlæg er sponsoreret, objektivet er et vi selv har købt og alle meninger omkring produktet er vores egne. Alle billeder er private.

tidligere indlæg næste indlæg

8 Kommentarer

 • Reply Katinka 27 maj, 2013 at 18:52

  Hvilket kamera bruger i? :-)

  • Reply Twin Food 29 maj, 2013 at 08:08

   Vi bruger et Nikon D5100 :-)!

 • Reply Ravfood 28 maj, 2013 at 15:08

  Hejsa
  Det er også nogle virkelig skønne billeder, som I altid læggerr op.
  Hvad er prisen på den herlige linse?

  • Reply Twin Food 29 maj, 2013 at 08:05

   Tusind tak :-)! Den ligger vist på omkring 3.000, så vidt vi husker :-)!

 • Reply Tine 31 maj, 2013 at 09:19

  Hvad hedder megapixelsen i kameraet? Eller hvad det hedder.

  • Reply Katrine Rav 4 juni, 2013 at 19:46

   Opløsningen (antallet af megapixel) er generelt ikke afgørende for billedekvaliteten :) Men lige præcis det Nikon D5100 de bruger, har en opløsning på 16,1 MP (=

   • Reply Twin Food 4 juni, 2013 at 22:20

    Tusind tak for din kommentar, Katrine! Som sagt er vi ikke så meget i det tekniske, og var ikke helt klar over hvordan vi skulle svare på spørgsmålet ;-)!

 • Reply » ANMELDELSE – MAKROOBJEKTIV FRA TAMRON: SP 90mm, Makro 3 december, 2013 at 09:09

  […] har, siden vi fik vores spejlrefleks, brugt vores 18-270 Tamron linse, der er en god “all around” linse, som har hjulpet os med at tage et hav af gode […]

 • Skriv en kommentar