10 TING I IKKE VIDSTE OM OS OG VORES MADVANER –
Hjemme hos Twin Food, Personligt

10 TING I IKKE VIDSTE OM OS OG VORES MADVANER

Twin-food-1

Billedet er taget af Benjamin Lund

Vi har før delt “10 ting I ikke vidste om os som tvillinger”, og nu da det er en madblog, som vi driver, tænkte vi at det også kunne være sjovt at dele nogle af vores madvaner med Jer. Vi har nedenfor samlet 10 stk, hvor nogle nok er mere underlige end andre ;-) Det kan være at I selv kan nikke genkendende til nogle af tingene, og forhåbentlig vil i føle at I måske kender os lidt bedre efter dette indlæg. Hvis i har idéer til andre, mere personlige indlæg, som I godt kunne tænke os, at vi skriver lidt om på bloggen, så læg endelig en kommentar :-)

 

 1. Vi spiser sjældent nutella, og fik det også meget sjældent da vi var børn, men hvis vi skal have en nutella mad, skal den være på helt hvidt brød og så skal der selvfølgelig smør under!

 2. Vi kan ikke fordrage lugten af ristede løg og har derfor heller aldrig smagt rugbrøden med salami, remo og ristede løg.

 3. Hvis vi har en pakke pålægschokolade i køleskabet, kan den være meget hurtigt væk, da vi har det med at spise stykkerne fra pakken, når køleskabet bliver åbnet.

 4. Når vi først går igang med at spise en pakke digestive kiks med smør, kan det være virkelig svært for os at stoppe igen. Hvor smager det altså bare godt – og også med et stykke pålægschokolade på :-)

 5. Noget andet som vi også er ret vilde med er sky, vores kærester forstår det ikke helt, men vi er vokset op med det, og skal have det på vores leverpostejsmadder, når de skal være ekstra gode ;-)

 6. Hvis vi kun skulle leve af én ting, skulle det helt sikkert være æg. Vi elsker blodkogte æg, og kan snildt nøjes med to stk. til frokost eller aftensmad, uden noget andet!

 7. Hver gang vi bager noget sødt, og har har tømt skålen for fx kagedej, står vi og tager skålen ud af hinandens hænder – skålen bliver altid nærmest slikket helt, inden den kommer til opvask. Vi ved godt, at det ikke er det bedste, vi er dog aldrig blevet syge af det (7-9-13) ;-)

 8. Vi starter altid dagen med et koldt glas vand. Det er som om, at vi ikke kan starte med at spise noget, inden vi har drukket lidt – ellers kommer det til at smage helt mærkeligt.

 9. Da vi var små kunne vi ikke særlig godt lide ris, det var som om, at det blev meget tørt, hver gang det kom i munden. Det har resulteret i, at det først er for et par år siden, at vi sådan rigtig lærte at koge ris.

 10. Vi spiser ikke efter nogle bestemte principper, men blot hvad vi lige har lyst til. Det kan betyde at der nogle gange kan gå en uge, uden at vi har spist brød eller stivelse. Til gengæld er vi så heldige at være født med en dessert mave, så der går sjældent én dag, uden at vi indtager noget sødt. Vi har prøvet at skære ned på det, men det er som om at vi altid falder tilbage ;-)

 
Har i nogle sjove madvaner, så del dem gerne i kommentar feltet, så vi kan smile af dem sammen ;-)

tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

 • Reply Julie Monberg 11 juli, 2016 at 15:49

  Dén der med pålægschokoladen kender jeg kun alt for godt! Og nøj hvor har I lige givet mig lyst til digestive-kiks med smør og pålægschokolade. Yiks, det er godt!

  • Reply Twin Food 17 juli, 2016 at 18:52

   Haha, sorry – det er så godt!!

 • Reply Line O 11 juli, 2016 at 15:51

  Mariekiks-klapsammen med smør og pålægschokolade er altså også bare KONGE! Har ladet den lækre hapser smitte af på min kæreste, som nu også spiser dem, når han har lyst til noget lækkert ;-)

  • Reply Twin Food 17 juli, 2016 at 18:52

   Det er nemlig bare det bedste ;)

 • Reply Maiken Kristensen 12 juli, 2016 at 10:18

  Jeg var med i en garde da jeg var yngre og der spiste vi gardermadder som er leverpostej og salami, det gør jeg stadig og det er lækkert!

  • Reply Twin Food 17 juli, 2016 at 18:53

   Ej hvor sjovt! Den kombi har vi aldrig prøvet ;-)

  Skriv en kommentar