Sikken en skøn uge, der har budt på masser af sol, som vi har prøvet at nyde så meget som muligt. Sidste uge sluttede af med studentergilde hvor der blev serveret lækker grilmad. Ugen begyndte ellers med en masse tid i solen med vandmelon som vi bare elsker. I sol og varme er der intet bedre end vandmelon. Vi spiste både skiver og lavede en vandmelon lemonade – en dejlig frisk drik!
Vi cyklede til vores forældre hvor turen går forbi Marselisborg Slot. Her kom vi lige forbi ved garder skifte med musik. VI havde håbet på at se dronningen, men den gik ikke. Vi har spist morgenmad (selvfølgelig ;-)), som i ugens løb har bestået af skyr/koldskål/mælk med frugt og rugbrødscrunch. Der var selvfølgelig også tid til en lille dessert – hvidchokolade mousse med skyr og friske jordbær! En ægte sommerdessert, som kommer på bloggen!
Derudover gik vi lidt i koldskåls-mode, udover vandmelon spiser vi utrolig meget koldskål i sommervarmen. Den blev både nydt til frokost med banan og rugbrøds crunch og til dessert blendet med skyr, jordbær og lidt citron. En anden aftensnack vi nød var en skål med mandler, rugbrødscrunch, rosiner og abrikoser blandet med kakao og lakridspulver.
Kig forbi vores instagram side @twinfood eller se mere ved vores øvrige instaweeks
– Laura og Christine
2 Kommentarer
Hej piger
Jeres blog de opskrifter den indeholder glæder mig! Dog har jeg et par kommentarer jeg tror ville gavne jeres læsertal.
Først og fremmest er jeres Uge Gennem Insta-tradition mægtig kedelig. Hvis det er for at få følgere derinde, kunne I diskret smide navnet i ny og næ, men lad være med at dedikerer hele ugentlig indlæg til det.
Derudover vil jeg forslå jer at lave oversigter for hver opskrift over hvad den indeholder for de der er på kur. I forvejen laver I opskrifter med tanke på sundhed, og når I først er kommet i gang med det, kommer det ikke til at kræve meget af jer. Hvis i gør diskret og stilfuldt, uden den store indledning til tiltaget kan det næppe skræmme nogen væk, men derimod tiltrække en masse masse unge piger. Jeg håber at I vil tage mine råd op til overvejelse
Hej Sidsel.
Vi er kede af du synes den er kedelig, men vi har valgt at køre det som et ugentligt indlæg, så folk kan se en lidt mere privatside af os ift. hvad vi render rundt og laver. Instagram profilen er nemlig lidt mere privat end bloggen og vi synes det er hyggeligt at dele lidt forskellige og mere stemningsfulde billeder :)! Derudover er der tit nogle opskrifter vi ikke gider at “bruge” et helt indlæg på, fordi de er mere simple og så kan folk få opskriften i ugens indlæg.
Ang. indhold af opskrifter, så er vores fokus på vores opskrifter ikke hvad de indeholder af kulhydrater, fedt, osv. og vi er ikke sikre på at alle vil være lige interesserede i det. Vores valg er ikke at præsentere det, fordi vi faktisk ikke er interesserede i mængderne, vi ved hvad vi putter i og hvis det er usundt træner vi det mere. Så må man ved ingredienslisten selv vurdere om det er noget man har lyst til at putte i sin krop. Der findes andre blogs hvor specifikt indhold er angivet :). Derudover kan man jo selv regne det ud udfra ingredienser og mængder :)!
KH