I går skulle vi spise med vores veninde. Vi var alle enige om, at vi skulle have noget mad, der var nemt at lave – vi orkede ikke det helt store. Det blev til denne ret, som består af pasta med en cremefin sauce, hvori vi har rørt stegte svampe, forårsløg og peberfrugt. Vi toppede med lidt røget laks. Det var en virkelig lækker og nem ret, som man også sagtens kan servere, hvis man får gæster. Den sorte pasta havde vi liggende i skuffen, og synes at den skulle bruges til denne lejlighed. Vi var egentlig lidt spændte på om den smagte anderledes end normalt, men det synes vi ikke at den gjorde. Til retten serverede vi også et lækkert flute, som vi havde købt hos SchweizerBageriet – hvor vi også faldt over en flot chokoladekage til kun 9 kr. (den var så billig fordi de kørte med et fødselsdagstilbud). Chokolade kagen tog vi til dessert sammen med en masse friskt frugt.
Ingredienser til saucen:
1 cremefine
3 stk snack pebers (evt. både rød og gul/orange)
1 forårsløg
200 gram svampe
Til toppen: 100 gram røget laks
- Skær svampene, forårsløg og peberfrugt ud i mindre stykker. Svits først løg og svampe på panden og tilsæt derefter peberfrugt. Tilsidst hældes cremefine i.
- Kog pastaen som anvist på pakken
- Kom pastaen på en tallerken og hæld saucen udover. Skær laksen i mindre stykker og put den udover.
Og et billede af kagen, som vi fik til dessert – MUMS
No Kommentarer