SIMPLE FEAST // VEGETARISK, ØKOLOGISK & HURTIG MÅLTIDSKASSE –
Nemme hverdags retter

SIMPLE FEAST // VEGETARISK, ØKOLOGISK & HURTIG MÅLTIDSKASSE

Sponsoreret indlæg, Reklame for Simple Feast

Vi har de sidste par uger prøvet den vegetariske pakke fra Simple Feast og har blandt andet både prøvet vegetar burgere, lækre wraps og en af vores yndlings, stegte gnocchi.

Alle retterne er vegetariske og 100 % økologiske. Og her må i altså ikke blive alt for forskrækket over at det er vegetarisk, for Simple Feast sørger for at man får sine proteiner! Der er sørget for sunde plantemåltider, hvor man får alle de nødvendige næringsstoffer, som kroppen skal bruge for at fungere og for at være fuld af energi. Lige netop dét, som vi allesammen har brug for i vores hverdag, hvor man til tider godt kan glemme hvor vigtigt et godt måltid er for både ens energi, men også for helbredet. Udover at man gør det bedste for sig selv og sin krop, så passer mN også samtidig på klimaet. Deres produkter og emballage er nemlig organiske, bæredygtigt og lavet af 100% bio nedbrydeligt materiale.

Derudover er der den smarte fidus at alt er tilberedt når det modtages (det bliver leveret lige til din hoveddør), og at det kun tager 10 min. at varme og anrette maden. En fidus, der specielt hjælper i de hjem, hvor aftensmaden helst skal gå stærkt eller hvor man ikke magter det store efter en lang arbejdsdag.

Vi prøver som sådan til dagligt ikke at undgå kød, men vi spiser det bestemt heller ikke hver dag. For os har måltidskasserne fungeret rigtig godt, da vi udover at få lækker og (meget) hurtig mad også har fået masser af inspiration til fremtidige retter uden kød. Det kan være svært at gå fra en livsstil med meget kød til ingen kød og her kan Simple Feast måske give et godt indspark til hverdagen. Hvis i selv skulle have lyst til at prøve kræfter med den vegetariske mad, så kan i både se lidt billeder fra os nedenfor, men også i videoen her. MEN – i kan også prøve det hele selv . Vi har nemlig fået en rabatkode til jer, hvor i kan få 25 % på jeres pakke med TWINFOOD25 lige her.

Simple Feast har også en app, “Simple Feast – Min Mad”, hvor man blandt andet kan bestille og administrere sine køb. Derudover kan du følge med i ugens menu og samtidig også se næringsindhold i de forskellige retter. Vi har haft stor glæde af app’en ift. vores bestillinger.

Husk, at hvis i også vil prøve så kan i bruge TWINFOOD25 og få 25% på jeres første bestilling lige her. Udover den vegetariske kasser findes der også en vegansk kasse.

Indlægget er lavet i samarbejde med Simple Feast. Indhold, meninger og billeder er vores egne.

tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

 • Reply Kim 30 oktober, 2018 at 04:24

  Super fedt indlæg for os veganere!
  Jeg har selv prøvet Simple Feast og synes også det er den bedste i Danmark pt.

  Bliv endelig ved med det flotte arbejde på bloggen.

  • Reply Twin Food 8 november, 2018 at 10:54

   Tusind tak for din kommentar :-)
   Dejligt du følger med!
   KH

 • Reply Sandra 26 november, 2018 at 14:00

  Hej piger
  Jeg overvejer virkelig også at prøve Simple Fest, så med en rabatkode er der vel ingen vej uden om. Tak!

  Ps. Jeres overskrift er måske lidt ‘misvisende’, hvor I skriver vegansk, økologisk og hurtig måltidskasse, når i skriver om den vegetariske som jo altså ikke er vegansk 😊
  Bare en lille kommentar😃

  • Reply Twin Food 26 november, 2018 at 19:36

   Hej Sandra,
   Vi håber du synes om det – vi synes det fungere vildt godt :-)
   Og du har da helt ret mht. opskriften – tak for det, der bør jo stå vegetarisk ;-)

  Skriv en kommentar