Det er helt utroligt som efterårsvejret allerede minder mere om sommervejr, end sommervejret selv gjorde ;-) Det er perfekt til stadig at holde gang i grillen og vi håber at det bliver ved lidt endnu. Til grill-mad hører der sig næsten altid en lækker salat. Denne salat blev lavet til et par grill pølser, og selvom der ikke er mange ingredienser i, passede den perfekt til pølserne. Salaten består af bagt butternut squash, avocado, frisk mozzarella og lidt forskelligt på toppen. Hvis man ønsker salaten en anelse tungere, kan den sagtens blandes med fx perlebyg eller bulgur.
Ingredienser (2-3 personer)
1 butternut squash
2 spsk olie
salt og peber
1 avocado
1 pk frisk mozzarella
Til toppen: 1/2 dl græskarkerner, ærtespirer og karse
- Skær butternutsquash i tern og kom dem på en bredepande med lidt olie, salt og peber – vend det hele godt rundt
- Bag stykkerne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min (afhænger af størrelse, store stykker skal have mere)
- Skær avocado ud i skiver og mozzarella i mindre stykker
- Fordel den bagte squash på en tallerken sammen med avocado og mozzarella
- Drys med græskarkerner, ærtespirer og karse
4 Kommentarer
Hvor ser det alt bare urimeligt lækkert ud og det tror jeg, jeg skal prøve at lave en dag. Mums!
God søndag søde Stine!
http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/
Tusind tak – vi håber det falder i god jord :)
Hej!
Salaten ser super lækker ud – tror I man kan skifte butternut ud med hokkaido? I så fald, ville I tilberede den på samme måde som butternut?
Tak på forhånd :-)
Vh. Camille
Hej Camille,
Det tror vi sagtens man kan :-)
Vær’ opmærksom på bagetiden, men mon ikke den er nogenlunde den samme,