RETNEMT MÅLTIDSKASSER // SUNDE, KOMPLETTE MÅLTIDSKASSER –
Sundere alternativer, Vegetar

RETNEMT MÅLTIDSKASSER // SUNDE, KOMPLETTE MÅLTIDSKASSER

// Reklame for RetNemt Måltidskasser

Vi er blevet forkælet med lækker mad det sidste stykke tid. Vi har nemlig fået 3 forskellige kasser fra RetNemt måltidskasser, som vi selv har valgt. I forbindelse med dette samarbejde, har vi fået en rabatkode, som findes via dette link – den giver Jer 20% på de føste to leveringer, hvis også i skulle have lyst til at prøve.

Normalt gør vi ikke det store ud af vores aftensmad, dels fordi vi får en stor frokost på vores arbejde og dels fordi vi ikke rigtig har energien til det. Så når man pludselig står med en kasse fuld af lækre sager, der skal trylles om til en ret, og som ikke tager lang tid – er det altså ret luksus i vores hverdag :-)

RetNemt måltidskasser er et koncept lige for os der går ind for spændende, varierende og sund mad, der er nem at lave. Derudover bliver der brugt op til 80% økologiske råvare.

Det smarte med RetNemt måltidskasser er, at de har et hav af valgmuligheder til kasser (helt præcist 11 forskellige), som man kan bestille. Man bestiller bare dem, som man har mest lyst til og til det antal mennesker, som man har brug for, til den dag man vil have kassen. Varerne bliver leveret lige til døren, så det eneste man skal gøre er, at bære dem ind på køkkenbordet og lave maden ;-) Det hele er vist godt i denne her fine video.

Vi har prøvet forskellige kasser: “Retsund”, “Reteksotisk”, “Xtranem”, “ByCofoco” og “Fiskeret”. Mellem første og anden levering ændrede vi på vores kasser, da vi synes der var noget af maden i nogle af de andre kasser, som lyd mere lækkert ;-) Det var super nemt at gøre og man kan altså vælge lige de kasser, som man har mest lyst til fra uge til uge.

Nedenfor kan i se vores retter fra kassen “Reteksotisk”, hvor vi fik “Kylling i karry med mango” og kassen “Retsund”, hvor vi fik “Stir-fry veggie style med haloumiost”. Retten med den stegte haloumiost var vores favorit, og det er helt sikkert noget, som vi vil lave igen.

Husk i selv kan prøve kasserne, og at I kan få 20% på de første to leveringer gennem dette link.

Indlægger er lavet i samarbejde med RetNemt Måltidskasser. Indhold, billeder og opskrift er vores egne.

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar