Faktisk kan ordet kager godt snyde lidt i denne sammenhæng, da det ikke er en sød sag, men samtidig synes vi også at ordet “squash bøffer” blev lidt for mandigt, da de fleste (mænd) nok vil blive skuffet hvis de fik serveret denne som en bøf ;-)
Squash kagerne består hovedsageligt af squash, og så er der også en del parmesan i, som gør dem ekstra lækre med en sprød kant. Hvis man fx har nogle gulerødder eller kartofler, som skal bruges, forestiller vi os, at det sagtens kan erstatte squash i nedenstående opskrift.
Man kan servere kagerne med en salat til, eller komme dem i en burger, hvis man ønsker en vegetar-udgave :-)
Ingredienser (ca. 6 stk.)
2 squash
1/2 dl revet parmesan
1/2 dl pankorasp
1 tsk paprika
1 fed hvidløg
1 æg
salt og peber
- Riv squash og fordel lidt salt rundt i det
- Pres så meget vand ud af squash’en som muligt og kom den op i en skål
- TIlsæt alle de andre ingredienser og rør det hele godt rundt
- Form bøffer af massen og kom dem på en varm pande med olie
- Giv dem ca. 4 minutter på hver side (de skal være gyldne)
- Server fx med en creme fraiche dressing
4 Kommentarer
Pisse fed idé! Min mor er helt tosset med squash, så hun plantede sqaushplanter i haven sidste år. Vi havde så meget sqaush…det var helt umuligt. Vi vidste virkelig ikke, hvordan vi skulle komme af med det hele.. ;)
Denne opskrift lyder genial og den vil jeg da klart afprøve til sommer, når min mor går amok med squashen igen! :)
Lyder ellers dejligt med en masse squash fra egen avl ;-)
Vi håber i får afprøvet opskriften!
God weekend
Lyder laekre! Hvor mange gram cirka svarer 2 squash til? Her i Italien er squash meget mindre end i Danmark.
Hej Marianne
Vi vejede dem ikke, men ved at søge lidt på nettet, har vi fundet frem til at en mellem squash vejer mellem 280-300 gram, derfor vil vi tro at der har været 500-600 gram revet squash :)
God weekend!