Omelet, er noget af det der hos specielt Christine, bliver lavet meget de dage hvor aftensmaden skal være nem. Det er lidt i perioder, hvad man spiser mest og lige nu er det altså omelet. En af yndlings udgaverne er denne her med pesto, hytteost og svampe – dejlig cremet og samtidig med en anelse knas. Derudover er den utrolig nem, som en omelet nu er, og så mætter den helt vildt! Omeletter har før drillet os en smule og vi har haft svært ved at få dem vendt pænt og også få dem pænt på en tallerken, men med en smule olie på panden, der sikrer at omeletten kan glide godt rundt, kører det hele altså vældig nemt ;)! Hvad består jeres yndlings omeletter af? Det kan være vi skal til at bevæge os i en ny retning jo ;)!
Ingredienser (1 stk.)
4 æg
Salt og peber
1 dl hytteost
50 – 100 g blandede svampe
Pesto lavet af et par håndfulde spinat, 30 g parmesan, 20 g pinjekerner, 1 spsk olie, 1 spsk vand og salt
- Bland æg godt med salt og peber
- Lad en pande blive medium varm, 5-7 ud af 10 som maks varm
- Steg svampene let og tag dem herefter af panden
- Fordel lidt olie på den varme pande, hæld æggemassen på og bland det gerne lidt rundt
- Lad omeletten stå og tilbered færdig ved medium varme i ca. 10 min – indtil der ikke er mere væde på toppen
- Fordel hytteost, de stegte svampe og pesto på den ene halvdel og vip forsigtigt den anden halvdel indover
- Servér på en tallerken og spis med det samme :)
4 Kommentarer
Ej en god ide med hytteost indeni!! :) Det har jeg aldrig tænkt på og jeg laver ellers ofte omeletter! Tak for god inspiration!
Kh The A-Way! // Amanda
https://theawayblog.wordpress.com
Det er bare så lækkert med hytteost, vi lavede en så sent som i går aftes ;)
God dag :)!
Hej! Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge Jer, hvor har I købt den tallerken på billedet? Den er så fin!
Mvh
Hej Anna
Den er fra Kh Würtz og købt i Skjalm P :)