VINDEREN AF MUMI GIVE-AWAY –
Giveaway

VINDEREN AF MUMI GIVE-AWAY

mummi3

Så er vores mumi give-away slut og vi har fundet en vinder via random.org. Vi er simpelthen så overraskede over hvor mange der ville være med i konkurrencen, hele 713 nåede at give en kommentar og vi ville så gerne, at vi kunne give et sæt til Jer allesammen!

Skærmbillede 2013-05-20 kl. 20.01.53

Den heldige vinder af vores give-away blev kommentar nr. 561, der kommer fra Nanna, som har fået besked via mail. Vi håber du bliver glad for det hele og får nydt nogle gode mumi-stunder :-)!

 

Vi vil lige benytte lejligheden til at fortælle Jer allesammen hvor glade vi er for, at I gider følge med. Det er utroligt at der kan blive ved med at komme nye følgere til! Vi har rundet de 3500 følgere på bloglovin’ og 2100 følgere på vores instagram bruger twinfood – helt vildt i vores hoveder og slet ikke noget som vi på nogen måde havde regnet med.

Lige pt har vi gang i et (lille) projekt med eurowoman hvor der i de kommende 5 uger (indtil videre) vil komme en af vores opskrifter op på deres “opskrifte-side”. I onsdag var det vores banan trøfler der kom ud! Der vil både være gamle- og nye opskrifter at finde, så tjek deres side ud løbende for at se hvilke af vores opskrifter bliver lagt ud :-)!

 

Vi håber i har haft en god pinse og er klar til en ny forkortet uge.

DSC_0068

 

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

 • Reply Julie 21 maj, 2013 at 12:39

  …og banantrøflerne var SÅ gode!!! Jeg havde noget salmiak-krymmel jeg dryssede på toppen af trøflerne da chokoladen var kommet på. Det var exceptionelt godt! Derimod var min kæreste ikke så begejstret for salmiakken, men jeg synes bestemt, at chokoladen, bananen og salmiakken var alletiders kombi :)
  Tak igen for nogle lækre og inspirerende opskrifter!

  • Reply Twin Food 24 maj, 2013 at 17:43

   Det lyder bare godt, Julie! Og det lyder ret lækkert med lidt salmiak krymmel på toppen, lige noget for os også!

  Skriv en kommentar