MUMI GIVE-AWAY (LUKKET) –
Giveaway

MUMI GIVE-AWAY (LUKKET)

mummi3

Så er det igen blevet tid til en lille give-away her på bloggen og i denne her omgang med masser af mumi ;-). Vi har nemlig været så heldige at få muligheden for at give en af Jer søde læsere to krus og et tærtefad fra Arabia – selvfølgelig med søde små nuttede mumitrolde på. Tærtefadet har vi også selv fået lov at få fingere i og glæder os meget til at servere alt fra frugt til kage til ost på det – vi synes simpelthen det er så nuttet og skaber en hyggelig stemning!

Det er den første “mumi-ting” vi selv ejer, men to af vores bedste veninder har en masse af de søde ting. Det er så hyggeligt at komme til madklub og drikke kaffe eller the af et mumikrus, det sætter lige lidt ekstra god stemning og så kan man selv vælge om man vil have mumifar, mumimor eller fx lille My. Vi synes specielt det er hyggeligt fordi vi tydeligt husker serien der kørte i fjernsynet da vi var små. Hver gang vi hører ordet mumi har vi billedet af et par mumitrolle der flyver rundt i lyserøde skyer og skubber sig frem – kan i huske den!? :-) Og hvem kan ikke blive i ekstra godt humør af at drikke af et mumi krus?! ;-)

mummi2

Nå tilbage til hvad det er man rent faktisk kan vinde i denne give-away. Der er for nyligt kommet to nye krus i serien, nemlig et krus med mumi og et krus med snorkfrøkenen – disse to kan en af Jer vinde sammen med det føromtalte tærtefad med mumimor.

mummi5 mummi4

For at være med skal i blot skrive en kommentar til det her indlæg med navn og e-mail – hvis I har lyst til at skrive noget specielt, må I gerne gøre det, men der er intet krav!

Konkurrencen slutter mandag d. 20 maj, hvor vi trækker en vinder kl 20.00. Så skynd Jer at kommenter’, så I kan være med i konkurrencen ;-)!!

 

Vi skal godkende jeres kommentarer, inden de bliver vist på bloggen, så ikke bliv’ forskrækket hvis ikke den lige kommer op med det samme, den kommer når vi har godkendt ;-)

– Laura og Christine

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med Iittala, hvor billederne ligeledes er fra. Alle tanker og holdninger er 100 % vores egne.

tidligere indlæg næste indlæg