LAKSEROULADE MED CREME AF AVOCADO OG HYTTEOST –
Fisk, Forret, Nemme hverdags retter, Snacks

LAKSEROULADE MED CREME AF AVOCADO OG HYTTEOST

laksr2

Vi elsker laks… I alle afskygninger, røget, dampet, bagt, gravad eller grillet. Her har vi lavet en skøn lakseroulade af røget laks med en creme af avocado, citronsaft, hytteost og wasabicreme. Den lidt fede laks er perfekt til den syrlige og stærke creme der pyntes med knasende sesamfrø. En forret der er nem at lave og kan laves i god tid (gerne dagen inden), da den bliver bedre af at sætte sig. En perfekt forret til de lune sommeraftener, der gås i møde til en skøn sommerfest, hvor alle der kan lide laks helt sikkert også vil elske denne her rulle. Cremen kan sagtens bruges til andet, f.eks. på et stykke rugbrød eller med et stykke groft flute som snack.

Opskriften på lakserouladen kan findes hos Eurowoman :-)!

Opskrift: Find den hos Eurowoman

laksr3 laksr1 laksr4

– Laura og Christine

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Eurowoman. Opskrift og billeder er vores egne.

tidligere indlæg næste indlæg

20 Kommentarer

  • Reply Ine 19 juni, 2013 at 09:19

    Det ser helt fantastisk ud! Gleder mig til at prøve :)

    • Reply Twin Food 19 juni, 2013 at 22:12

      De var også helt vildt gode, Ine :-) Glæd dig!

  • Reply Anna-Nathalie 19 juni, 2013 at 10:30

    Årh mums :D

    • Reply Twin Food 19 juni, 2013 at 22:13

      Helt vildt mums! :) :)

  • Reply nataliechristina 19 juni, 2013 at 10:54

    ooooooorg, hvor ser det bare sygo lækkert ud. namnamanm, det skal jeg totalt lave til næste anledning ;)

    http://www.agoodiebag.blogspot.com

    • Reply Twin Food 19 juni, 2013 at 22:14

      De var vildt gode og fungerer super godt som forret :-)

  • Reply Hessner 19 juni, 2013 at 12:11

    Mmmmm, det ser sgu godt ud (:
    Synes altid det er svært at få dem til at se fine ud ^^’

    • Reply Twin Food 19 juni, 2013 at 22:15

      Ja, det kan godt drille lidt. Vi rullede dem ret stramt ind i vita wrap og lød dem ligge på køl et par timer, så holdte de formen fint da vi skar dem ud :)

  • Reply Maria TJ 19 juni, 2013 at 18:41

    Mmmmh… Er det nødder eller kikærter der er pyntet med også? :)

    • Reply Twin Food 19 juni, 2013 at 22:20

      Det er sådan nogle wasabi-ærter, sindsygt stærke synes vi :) heh.

  • Reply Lotte 20 juni, 2013 at 09:58

    Øj en fin variation af min barndoms hofret når det skulle være rigtig fint :) Vil bestemt afprøve

    • Reply Twin Food 21 juni, 2013 at 08:35

      Tak Lotte :-)! Vi håber den lever op til din barndoms hofret ;-)

  • Reply Marianne 20 juni, 2013 at 12:05

    Mums, hvor lyder det bare lækkert. Er stor fan af alle ingredienser, så det vil jeg glæde mig til at få prøvet af. Perfekt her i solen også:)

    • Reply Twin Food 21 juni, 2013 at 08:36

      Tak Marianne :)! Så håber vi de falder i god smag og nemlig endnu skønnere her i solen.

  • Reply Amalie 22 juni, 2013 at 11:46

    MMMH, det ser jo seriøst læksi ud!!!

    • Reply Twin Food 22 juni, 2013 at 12:25

      Tusind tak, Amalie! De var super lækre :)

  • Reply UGEN DER GIK GENNEM INSTA #4 | TWIN FOOD 23 juni, 2013 at 09:02

    […] sidste uges insta-week kan der nu findes opskrift på lakserulle og solero isen. Bananisen med sundere cookiedough stykker kommer på […]

  • Reply GROVE GRØNTSAGS BRØDSTÆNGER | TWIN FOOD 27 juni, 2013 at 10:19

    […] rødbede – det giver lidt ekstra grønt til brødet. Stængerne blev spist som tilbehør til lakserouladen og kan også sagtens gå som tilbehør til en suppe eller bare som snack til et glas bobler. Af […]

  • Reply UGEN DER GIK GENNEM INSTA #5 | TWIN FOOD 30 juni, 2013 at 08:32

    […] med tomat og så lavede vi en med pesto+gedeost og en 3. med samme avocado/hytteost fyld fra lakseroulden og på toppen et par skiver […]

  • Reply » ET PAR IDEER TIL NYTÅRSMENUEN – SNACK + FORRET 28 december, 2013 at 13:46

    […] LAKSEROULADE MED CREME AF AVOCADO OG HYTTEOST […]

  • Skriv et svar til GROVE GRØNTSAGS BRØDSTÆNGER | TWIN FOOD Slet kommentar