KYLLING FYLDT MED BRIE OG SOLTØRRET TOMAT TAPENADE –
Hovedretter, Kylling

KYLLING FYLDT MED BRIE OG SOLTØRRET TOMAT TAPENADE

kylf1

Vi spiser rigtig meget kylling og prøver derfor ofte at varierer tilberedning/tilbehør så meget at retterne virker meget forskellige selvom hovedingrediensen er den samme. For lidt tid siden havde vi et kyllingebryst, som blev forvandlet til en roulade med brie og soltørret tomat tapenade. En super lækker roulade hvor fyldet kan varieres efter rester og yndlings ingredienser – prøv evt. med pesto, flødeost, fint hakkede forårsløg eller peberfrugt. Kyllingebrystet skal blot bankes flat, fyldes og herefter rulles. Rouladen brunede vi af på panden inden den blev stegt færdig i ovnen. TIl kyllingen spise vi en salat. Her kan man fx servere en quinoa salat eller hvidkålssalat :-)

 

Ingredienser (2 ruller – hovedret 3 personer med tilbehør):
450 g kyllingebrystfilet (2 fileter)
12-14 stykker brie
2-3 dl soltørret tomattapenade (evt. halv portion af opskriften her)

 

  1. Bank kyllingebrystfileterne flade med en kagerulle uden at de går i stykker, men de kan bankes rimelig store
  2. Fordel tapenaden og brie stykker på stykket og rul det sammen til en rulle – pak gerne hver rulle ind i husholdningsfilm, så formen holdes
  3. Læg kyllingerullerne på en varm pande og brun dem nogenlunde af på hver side, hvorefter de ligges i et ovnfast fad og steges færdige i ovnen i 15 min. ved 200 grader (alm. ovn)
  4. Lad rullerne stå et par minutter inden de skæres i stykker

 

kylf2

kylf3

tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

  • Reply Malene H 17 februar, 2014 at 20:15

    Mmmmhhh, det ser så lækkert ud :-)
    Tror du man kan skære kyllingerne halvt igennem næsten, og så banke ud ellers?

    • Reply Twin Food 18 februar, 2014 at 17:28

      Hej Malene!
      Tusind tak, vi synes det smagte rigtig lækkert!
      Du behøver ikke at skære kyllingebrysterne over først. Vi bankede dem bare flade og det fungerede helt fint :-)

  • Reply A + K = ♥ 17 februar, 2014 at 20:21

    Yum, med en frisk salat ink godt feta, sort peber, frugt og citron smager det da næsten af sommer, er jeg sikker på.

    – Anne

    • Reply Twin Food 18 februar, 2014 at 17:29

      Hehe, det lyder som en god kombi til en varm sommeraften ;-)!

    Skriv en kommentar