Hvis man ofte spiser grød til morgenmad og mangler lidt variation i denne, er dette en oplagt morgenmad man kan lave. Det er de samme ingredienser vi bruger til vores overnight grød med hindbær- her skal ingredienserne bare i noget der kan holde til at komme i ovnen. På toppen kom vi et lille lag sukrin gold, som giver en lækker knasende overflade når den er kølet lidt af – ligesom på en créme brulée :-) En lækker lidt anderledes morgenmad, som ikke tager meget mere end 10 at bikse sammen. Vi kan godt lide at den får en gylden overflade på toppen og derfor blev grøden bagt under grillen i ovnen. Man skal være lidt opmærksom, for pludselig kan det gå meget stærkt med sådan en gril og så kan man stå med en helt brændt overflade. (Scroll down for english version)
Ingredienser (2 stk)
3,5 dl A38
1,5 dl müsli (kan erstattes af havregryn)
1/2 tsk vaniljepulver
1 dl frosne hindbær
Til toppen: 2 spsk sukrin gold
- Bland A38, müsli, vaniljepulver og de frosne hindbær sammen og fordel massen i to forme (vi brugte aluforme)
- Fordel 1 spsk sukrin gold jævnt på hver top
- Sæt grøden i ovnen ved grill (300 grader) i ca. 5 min. – indtil toppen er blevet karamelliseret og gylden – brug evt. en brænder i stedet for ovnen hvis man har sådan en
- Lad grøden køle lidt af, pynt med flere hindbær og spis
CARAMELIZED RASPBERRY PORRIDGE
Ingredients (2 persons)
250 ml A38
150 ml granola (or oatmeal)
1/2 teaspoon vanilla powder
100 ml frozen raspberries
Top: 2 tablespoons sukrin gold
- Mix A38, granola, vanilla powder and frozen raspberries together and divide the mass into two molds (we used aluminum containers)
- Spread 1 tablespoon sukrin gold evenly on the top of each
- Put the porridge in the oven at grill (300 degrees) for approx. 5 min. – Until the top has caramelized and is golden
- Let the porridge cool slightly, garnish with more raspberries and it is ready to eat
6 Kommentarer
Uhm, lækkert og sommerligt.
– Anne
Nemlig – en rigtig skøn morgenmad :)
Hvor ser det altså lækkert ud. Skal kaste mig ud i opskriften allerede i dag! Er stor tilhænger af jeres mange lækre opskrifter! :)
Lad os endelig vide hvad du synes om den. Dejligt du kan lide bloggen, Mette! :-)
Ville man mon kunne lave denne med et lille lag kondenseret mælk på toppen? :)
Hej Daniela,
Det vil helt sikkert smage godt, men vi er ikke helt sikre på hvordan det vil blive, når det kommer i ovnen :)