
Siden vi så opskriften på disse bounty bars, på Stinnas blog, har vi haft lyst til at lave dem. De er hamrende lette at lave og kræver kun tre ingredienser – det kan simpelthen ikke lade sig gøre, at lave fejl i opskriften. Ligegyldigt hvordan du blander de tre ingredienser sammen, skal det nok komme til at smage rigtig godt ;-). Oven på vores barer kom vi lidt hakket karamel. Lækker tilbehør til en god kop kaffe! De smager lige så godt som de rigtige bounty bars – hvis ikke bedre.
Ingredienser til Bounty Bars (ca. 16 stk.):
350 gram kokos
1 dåse kondenseret mælk
Chokolade til overtræk (ca. 200 gram)
- Bland kokos og kondenseret mælk sammen i en skål
- Kom skålen i køleskabet i lidt tid, så bliver massen lettere at arbejde med
- Form bounties og stil dem på køl i en times tid
- Overtræk med smeltet chokolade og lad chokoladen størkne inden de nydes
16 Kommentarer
Hold nu op altså!! Sidder på arbejde og bliver virkelig lækker sulten :) hihi
Dem skal jeg vist snart kaste mig over.
Haha. Jeg er også blevet lækker sulten – og der er ikke flere tilbage :(.
De er virkelig nemme ;-) tak for sidst!
/ Laura
De er så gode!! :-)
Ja helt vildt! Har allerede købt ind til næste omgang ;-) mange mange tak for opskriften – ved ikk hvad vi ville have gjort uden!!!
I have tried this recipe with home made chocolate and it came out very nice. i have posted it on my blog. Thanks for this amazing recipe.
Homemade chocolate sounds really delicious, but also something that could take long time to prepare! Your bounty bars looks so yummi!
It looks so great and delicious. Must make some!
Thank you, they are so delicious and it sounds like a very good idea to make some ;-)
Hvor køber man kondenseret mælk..
Det er på tilbud denne uge i Rema 1000, og det er som regel at finde i SuperBest og Bilka.
Tak for svaret Infoman ;-)! Kondenseret mælk kan også købes i føtex og kvickly ved jeg!
[…] de små kugler. Opskriften er præcis den samme, som da Christine og jeg for længe siden lavede bounty bars, udover der er tilføjet lidt vaniljesukker. Kuglerne tager ikke lang tid at lave og man kan nemt […]
[…] med mig selv om, at det stod og fyldte og da bare skulle bruges :-)! Christine og jeg har før lavet bounties, som jo simpelthen er det nemmeste lige at mikse sammen. Jeg tænkte jeg ville gå i den retning, […]
Hej :)
Hvor lang tid i forvejen kan de laves og hvordan skal de opbevares?
Knus
Vi vil mene de holder sig godt et par dage i køleskabet i en lufttæt beholder :)
De smager virkelig fantastisk! Jeg lavede dem i går.
Men jeg vil meget gerne vide hvordan I får 200 gram chokolade til at række, når I overtrækker bounty’erne med så tykt et lag chokolade. Jeg havde nærmest kun lige chokolade nok til 5-6 barer ud af de 18 stk. det blev til. :-)