HJEMMELAVET BOUNTY BARS –
No bake, Snacks, Søde sager

HJEMMELAVET BOUNTY BARS

bount2

Siden vi så opskriften på disse bounty bars, på Stinnas blog, har vi haft lyst til at lave dem. De er hamrende lette at lave og kræver kun tre ingredienser – det kan simpelthen ikke lade sig gøre, at lave fejl i opskriften. Ligegyldigt hvordan du blander de tre ingredienser sammen, skal det nok komme til at smage rigtig godt ;-). Oven på vores barer kom vi lidt hakket karamel. Lækker tilbehør til en god kop kaffe! De smager lige så godt som de rigtige bounty bars – hvis ikke bedre.

 

Ingredienser til Bounty Bars (ca. 16 stk.):

350 gram kokos
1 dåse kondenseret mælk
Chokolade til overtræk (ca. 200 gram)

  1. Bland kokos og kondenseret mælk sammen i en skål
  2. Kom skålen i køleskabet i lidt tid, så bliver massen lettere at arbejde med
  3. Form bounties og stil dem på køl i en times tid
  4. Overtræk med smeltet chokolade og lad chokoladen størkne inden de nydes

bount1

tidligere indlæg næste indlæg

16 Kommentarer

  • Reply Pernille Elise Jensen 6 marts, 2012 at 10:50

    Hold nu op altså!! Sidder på arbejde og bliver virkelig lækker sulten :) hihi

    Dem skal jeg vist snart kaste mig over.

    • Reply Laura og Christine 6 marts, 2012 at 13:37

      Haha. Jeg er også blevet lækker sulten – og der er ikke flere tilbage :(.
      De er virkelig nemme ;-) tak for sidst!
      / Laura

  • Reply Stinna 6 marts, 2012 at 23:23

    De er så gode!! :-)

    • Reply Laura og Christine 7 marts, 2012 at 15:53

      Ja helt vildt! Har allerede købt ind til næste omgang ;-) mange mange tak for opskriften – ved ikk hvad vi ville have gjort uden!!!

  • Reply nidhi@whats cooking mom 13 marts, 2012 at 11:12

    I have tried this recipe with home made chocolate and it came out very nice. i have posted it on my blog. Thanks for this amazing recipe.

    • Reply Laura og Christine 13 marts, 2012 at 15:20

      Homemade chocolate sounds really delicious, but also something that could take long time to prepare! Your bounty bars looks so yummi!

  • Reply JustMe 20 juni, 2012 at 12:36

    It looks so great and delicious. Must make some!

    • Reply Laura og Christine 21 juni, 2012 at 11:10

      Thank you, they are so delicious and it sounds like a very good idea to make some ;-)

  • Reply Anonymous 10 oktober, 2012 at 12:55

    Hvor køber man kondenseret mælk..

    • Reply Infoman 10 oktober, 2012 at 15:13

      Det er på tilbud denne uge i Rema 1000, og det er som regel at finde i SuperBest og Bilka.

    • Reply Laura og Christine 10 oktober, 2012 at 21:41

      Tak for svaret Infoman ;-)! Kondenseret mælk kan også købes i føtex og kvickly ved jeg!

  • Reply » BOUNTYKUGLER MED ET TWIST – ADVENTSSNACK #1 19 august, 2014 at 12:35

    […] de små kugler. Opskriften er præcis den samme, som da Christine og jeg for længe siden lavede bounty bars, udover der er tilføjet lidt vaniljesukker. Kuglerne tager ikke lang tid at lave og man kan nemt […]

  • Reply » KOKOSTOPPE MED HONNING 19 august, 2014 at 14:47

    […] med mig selv om, at det stod og fyldte og da bare skulle bruges :-)! Christine og jeg har før lavet bounties, som jo simpelthen er det nemmeste lige at mikse sammen. Jeg tænkte jeg ville gå i den retning, […]

  • Reply Michelle Dokkedahl Olesen 25 marts, 2015 at 09:04

    Hej :)

    Hvor lang tid i forvejen kan de laves og hvordan skal de opbevares?

    Knus

    • Reply Twin Food 25 marts, 2015 at 18:59

      Vi vil mene de holder sig godt et par dage i køleskabet i en lufttæt beholder :)

  • Reply Mette 7 december, 2016 at 09:57

    De smager virkelig fantastisk! Jeg lavede dem i går.
    Men jeg vil meget gerne vide hvordan I får 200 gram chokolade til at række, når I overtrækker bounty’erne med så tykt et lag chokolade. Jeg havde nærmest kun lige chokolade nok til 5-6 barer ud af de 18 stk. det blev til. :-)

  • Skriv et svar til Michelle Dokkedahl Olesen Slet kommentar