Da vi for lidt tid siden besøgte vores mormor og morfar fik vi en bøtte Burrata med hjem i hånden. Vi har aldrig prøvet selv at lave noget med Burrata, men har nydt det flere gange ude. Specielt på pizza er det super godt! Lige med Burrata synes vi ikke at man skal blande det med for meget, da det smager utrolig lækkert i sig selv.
Vi brugte kuglen af burrata til at lave disse bruschettaer med burrata (selvfølgelig), squash og agurk i tynde skiver. På toppen blev der krydret med forårsløg, salt, peber og en anelse limesaft. Meget simple små bidder, som virkelig smagte godt. De vil nemt kunne serveres som snack til en festlig aften eller bare som en luksus frokost, som vi selv brugte det til :-). Hvis ikke man kan finde Burrata kan man også bruge en god mozzarella.
Ingredienser ( 4 stk.)
4 skiver ristet brød
squash, 4-5 tynde skiver pr. stk.
agurk, 3-4 tynde skiver pr. stk.
125 g burrata (en god frisk mozzarella kan også bruges)
1/2 forårsløg
sesamfrø til toppen
salt og peber
saft fra 1 lime
- Fordel squash og agurk på det ristede brød
- Riv burrata’en i mindre stykker med fingrene og fordel også denne oven på brødet sammen med hakket forårsløg
- Krydder med salt, peber og limesaft
- Drys med sesamfrø på toppen
No Kommentarer