Sponsoreret indlæg
Det er ikke længe siden, af alle Kornkammerets produkter fik nyt flot udseende. Udseendet betyder jo ikke alt, men da indholdet stadig er præcist det samme som før, synes vi blot at det gør produkterne mere attraktive.
Det er i forbindelse med det nye design, at vi er blevet spurgt, om vi kunne tænke os at lave noget med Kornkammerets produkter og vi har i samme omgang fået en lækker kasse ind af døren med produkter i det nye design. Det var svært at sige nej til, da Kornkammeret både tager hensyn til miljø i deres produktioner og så testbager de også hver eneste bondes høst, for at sikre at det der kommer på markedet er i tip top stand. Hos Kornkammeret tilbyder de en stor palet af økologiske produkter – som alle har kornet i centrum og som siden 1989 har sat en ære i at tilbyde velsmagende økologi produkter til det sunde, naturlige og økologiske hverdagsmåltid. Med kassen fuld af lækre produkter fulgte også en opgave hvor vi gerne skulle finde på en opskrift til dagensmålter; morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, og her får i altså de første to første opskrifter, der dækker frokost og aftensmad.
Disse to grød danner i den grad basis for et godt og nærende måltid. De to grøde er begge lavet på Kornkammerets økologiske finvalsede havregryn, dvs. at “basisgrøden” for de to varianter er den sammen. Den ene har vi herefter lavet i frokost tema og den anden i aftensmad tema. Nogle vil måske forbinde grød med de sødere og friskere ingredienser, men det fungerer faktisk overraskende godt med salte ingredienser som her. Frokostgrøden er toppet med avocado, et stegt æg og karse. Aftensmad udgaven er blandet med stegte svampe og frisk spinat og toppet med bacon og Kornkammerets græskarkerner.
Ingredienser (2 pers.)
Basisgrød
2 dl havregryn
2,5 dl vand
1,5 dl mælk
20 g revet parmesan
evt. salt
- Put havregryn, vand og mælk i en gryde og lad det koge op til en tyk konsistens.
- Tilsæt den revne parmesan og smag til med salt
Frokostgrød (2 pers.)
1 avocado
2 æg
karse til toppen
- Skær avocadoen i skiver
- Steg æggene i lidt olie på en pande
- Fordel grøden i to skåle og put avocado, æg og karse ovenpå
Aftensmadgrød (2 pers.)
50 g svampe
100 g frisk spinat
2 skiver bacon
græskarkerner til toppen
- Steg svampe og spinat på en pande indtil spinaten er faldet helt sammen og krydder med lidt salt og peber
- Steg baconen – vi gør det i ovnen
- Bland grøden med de stegte svampe og spinaten
- Fordel grøden i to skåle og put bacon og græskarkerner på toppen
Indlægger er lavet i samarbejde med kornkammeret. Opskrifter, billeder og meninger er vores egne
No Kommentarer