Det her er klart en af vores yndlings frokoster med nogle af de bedste ingredienser; æg og hytteost!! Og så er den simpelthen så let af lave at man faktisk også godt kan lave den på de dage hvor der er lidt travlt. Vi vil nu påstå at den smager bedst hvis man har tid til at sidde og nyde den i godt selskab :-)! Sandwithen består af to æg, som kan fungere som brødet, og i mellem æggene er der spinatblade, chorizo pølse og hytteost. Man kan sagtens bruge andet end chorizo pølse som fx. et par skiver serrano skinke og hvis man er vegetar, kan den helt undlades. Hos os blev æggesandwichen serveret på to stykker hjemmebagt rugbrød for at give en mere mættende fornemmelse.
Ingredienser (1 sandwich)
2 æg
Skiver af chorizo
Hytteost
1 håndfuld spinatblade
2 skiver rugbrød
Salt og peber
- Kom lidt olie på en pande og slå de to æg ud, sørg så vidt muligt for at de ikke røre hinanden
- Når æggene er ved at være færdige kommes spinatblade, chorizo og hytteost skiver på det ene æg læg derefter det andet æg oven på
- Drys med salt og peber og nyd ægget oven på to stykker rugbrød
– Laura og Christine
No Kommentarer