I sidste uge var vores moster fra USA hjemme i DK på et lille visit. Vi havde fornøjelsen af at nyde en frokost med hende på Kähler’s spisesalon, hvor vi før har prøvet deres brunch, som vi synes var rigtig lækker. Vi fik alle 3 et Kählerfad, hvor der var noget for enhver smag. Blandt andet var der en bønnedip, og her slog det os, hvorfor vi dog ikke havde tænkt på at lave sådan en dip noget før – for den var godt nok lækker!
I går blev dippen så lavet udfra hovedet i forhold til hvad vi lige synes og troede der skulle i. Der er få ingredienser i og med en blender tager det ikke mere end 5 min. at bikse sådan en dip her sammen. Vi havde lidt brød ved siden, som vi spiste til dippen.
Opskriften giver en stor portion, så herhjemme skal dippen også bruges som smørelse i vores madpakke-boller og ellers som eftermiddagssnack hvor vi vil dyppe forskellige grøntsager i. Vi er sikre på den også vil egne sig godt i en burger eller på et tapasbord :-) (Scroll down for english version)
Ingredienser (1 stor skål)
2 pakker cannellini bønner (460 gram)
2 spsk olie
1 god håndfuld persille
1-2 fed hvidløg
1/2-1 tsk paprika
saft fra 1/2 lime
salt og peber
- Blend alle ingredienserne sammen
- Smag til med salt, limesaft og peber
- Spis på brød eller server til et lækkert tapasbord med gode pølser
WHITE BEAN DIP
Ingredients (1 large bowl)
2 packets of cannellini beans (460 grams)
2 tablespoons oil
1 handful of parsley
1-2 cloves of garlic
1/2-1 teaspoon paprika
juice of 1/2 lime
salt and pepper
- Blend all the ingredients together
- Season with salt, lime juice and pepper
- Eat the bread or serve it to a delicious tapas table with tasty sausages
10 Kommentarer
Perfekt opskrift! :D
JA! Og det smager simplethen så lækkert :) :)
Når I skriver pakke, mener I så dåse?
De bønner vi købte var i en pakke :-) men vi har også skrevet mængden i gram, så hvis du kun kan finde dåser- så check bare hvor meget der er i ;-)
Bønnedip er et hit. Blender I paprikaen med?
Ja, vi er også blevet fan!
Vi blendede det med og så har vi også pyntet med det på toppen sammen med lidt olie og persille :-)
Det skal prøves
God idé mormor – er sikker på både dig og morfar vil kunne lide den :)
Knus
Skal der slet ikke creme fraise i?
Nej, ikke i denne her udgave :)