Vi har efterhånden været forbi en række forskellige carbonara’er, både laks, og den klassiske og nu er det altså blevet kyllingens tur i denne her udgave af chicken carbonara. Man kan formentlig putte det meste fisk og kød i en carbonara, og så kan man også tilsætte grøntsager efter behov. I denne her har vi f.eks. også tilsat lidt squash som ekstra fyld. Saucen er som vi tidligere har lavet den og så er der pyntet med stegt serranoskinke, persille og parmesan op toppen. Pastaen kan man også vælge ligesom man har lyst og om det skal være spaghetti eller skruer er op til en selv. Vi har i denne her udgave brugt frisk band pasta med gulerod. Chicken carbonara, eller en af de andre udgaver, er en meget nem hverdagsret, og med den cremede sauce er vi sikker på at den falder i god jord hos de fleste.
Ingredienser (2 pers.)
250 g pasta
60 g serranoskinke
1 løg
1 fed hvidløg
400 g kyllingebryst
1 stor squash (ca. 500 g.)
3 æg
1/2 dl mælk
25 g revet parmesan
Salt og peber
Parmesan og persille til toppen
- Kog pastaen efter pakkens anvisning
- Steg serranoskinken på en pande, lad den blive sprød og tag den herefter af
- Hak løg og hvidløg fint og steg det på panden i lidt olie
- Skær kyllingen i strimler eller tern og steg også den på panden
- Skær squashen i tern og put den på panden
- Bland æg, mælk og revet parmesan i en skål
- Tilsæt den kogte pasta til panden og vend herefter det hele med æggeblandingen, lad det blive blandet godt og smag til med salt og peber
- Servér kylling carbonara med hakket persille og parmesan
6 Kommentarer
This is Not italian carbonara, sorry
We know that :-)
Det ser bare så lækkert ud! Jeres opskrift står på menuen i aften, så glæder mig til at smage det :-)
Kære Sandra :)
Vi håber at retten faldt i god smag!
Hav en god uge
Hej tøser! Nu har jeg lavet jeres ret to gange, og begge gange endte det med at æggende skilte og blev til røræg. Kan i svare mig på hvad jeg gør galt?? :-)
Hej Louise,
Ej hvor ærgeligt. Problemet er nok at panden er for varm når du hælder ægge-massen udover. Hvis du har mod på at prøve igen, skal du tage panden af varmen når du har hældt ægge-massen på, pastaen vil være varm nok til at æggen ikke er rå ;).