CHICKEN CARBONARA –
Kylling, Pasta

CHICKEN CARBONARA

chicken_carbonara3Vi har efterhånden været forbi en række forskellige carbonara’er, både laks, og den klassiske og nu er det altså blevet kyllingens tur i denne her udgave af chicken carbonara. Man kan formentlig putte det meste fisk og kød i en carbonara, og så kan man også tilsætte grøntsager efter behov. I denne her har vi f.eks. også tilsat lidt squash som ekstra fyld. Saucen er som vi tidligere har lavet den og så er der pyntet med stegt serranoskinke, persille og parmesan op toppen. Pastaen kan man også vælge ligesom man har lyst og om det skal være spaghetti eller skruer er op til en selv. Vi har i denne her udgave brugt frisk band pasta med gulerod. Chicken carbonara, eller en af de andre udgaver, er en meget nem hverdagsret, og med den cremede sauce er vi sikker på at den falder i god jord hos de fleste.

 

Ingredienser (2 pers.)

250 g pasta

60 g serranoskinke

1 løg

1 fed hvidløg

400 g kyllingebryst

1 stor squash (ca. 500 g.)

3 æg

1/2 dl mælk

25 g revet parmesan

Salt og peber

Parmesan og persille til toppen

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning
  2. Steg serranoskinken på en pande, lad den blive sprød og tag den herefter af
  3. Hak løg og hvidløg fint og steg det på panden i lidt olie
  4. Skær kyllingen i strimler eller tern og steg også den på panden
  5. Skær squashen i tern og put den på panden
  6. Bland æg, mælk og revet parmesan i en skål
  7. Tilsæt den kogte pasta til panden og vend herefter det hele med æggeblandingen, lad det blive blandet godt og smag til med salt og peber
  8. Servér kylling carbonara med hakket persille og parmesan

chicken_carbonara2

chicken_carbonara

tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

  • Reply Anna 27 oktober, 2015 at 07:58

    This is Not italian carbonara, sorry

    • Reply Twin Food 27 oktober, 2015 at 08:17

      We know that :-)

  • Reply Sandra 7 november, 2015 at 16:15

    Det ser bare så lækkert ud! Jeres opskrift står på menuen i aften, så glæder mig til at smage det :-)

    • Reply Twin Food 9 november, 2015 at 08:44

      Kære Sandra :)
      Vi håber at retten faldt i god smag!
      Hav en god uge

  • Reply Louise 24 januar, 2016 at 19:16

    Hej tøser! Nu har jeg lavet jeres ret to gange, og begge gange endte det med at æggende skilte og blev til røræg. Kan i svare mig på hvad jeg gør galt?? :-)

    • Reply Twin Food 25 januar, 2016 at 18:46

      Hej Louise,
      Ej hvor ærgeligt. Problemet er nok at panden er for varm når du hælder ægge-massen udover. Hvis du har mod på at prøve igen, skal du tage panden af varmen når du har hældt ægge-massen på, pastaen vil være varm nok til at æggen ikke er rå ;).

    Skriv en kommentar