Cæsar salat er faktisk en af de salater vi spiser mest af her i lejligheden. Til det smukke vejr, det har været her i går dage, er sådan en salat rigtig god – den er let og forfriskende. Cæsar salat i sig selv er rigtig lækker og derudover kan man sagtens add’e kylling eller rejer, for at få lidt variation. Vi plejer selv at lave dressingen, vi putter dog ikke ansjoser i, da det ikke lige falder i vores smag. Dressingen laver vi ud af kvark, citron saft, sennep, hvidløg, olie og parmesan ost. Den stammer faktisk fra et amerikansk madblad, som vi fandt i forbindelse med vores ophold i USA og nu har i vores egen opskrifte bog. I denne cæsar salat har vi valgt at tilsætte kylling, som vi har vendt på panden i lidt tandoori krydderi – det giver også salaten lidt mere smag. Croutonerne er hjemmelavet ud fra et godt brød. De er grillet i ovnen – for at gøre dem rigtig sprøde. Salaten kan fungere som både tilbehør og hovedret, eller en frisk forret
Ingredienser til Cæsar salat:
4 Kommentarer
This looks scrumptious! Loved the recipe and the photograph!! http://cosmopolitancurrymania.blogspot.com
Thank you so much! It sounds like you understood the recipe with the google translation – good to know :-)
/Christine & Laura
Hvor er det lækre opskrifter med flotte billeder! Også denne.
Absolut værd at anbefale. Keep up the good work :-)
Alt det bedste
Holger
Hej Holger,
Tusind tak for din kommentar – vi er glade for at du kan lide vores opskrifter og billeder :)
God weekend!