BLOMKÅLSSUPPE MED REJER –
Fisk, Forret, Hovedretter, Supper

BLOMKÅLSSUPPE MED REJER

I går aftes var vi hjemme ved vores søde veninde, hvor vi lavede denne blomkålssuppe med rejer til. Den er meget nem og er desuden lavet ud fra en opskrift fra Spis Bedre – hvilket er et super inspirerende blad.

 

Ingredienser til ca. 4 pers.

1 blomkålshoved (ca. 800 g.)
1 stort løg
1 spsk. olivenolie
1 hønseboullionterning
9 dl. vand
1 milda madlavningsfløde 4 % (her skal der i Spis Bedre’s opskrift i stedet bruges 1 1/2 dl. fløde)
Salt og peber

Tilbehør:
250 g. pillede rejer
1 spsk. olivenolie
1/2 dl. hakket persille
brød

  1. Start med at svits løg hvorefter blomkålen og boullionterningen tilsættes. Steg dette under omrøring i ca. 3 min.
  2. Tilsæt derefter vandet og lad blomkålen koge mør i omkring 15. min.
  3. Blend derefter, tilsæt madlavningsfløden og lad den koge op igen. Smag til med salt og peber.
  4. Rejerne blandes med olivenolie og den hakkede persille.
tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply Sjønne 19 november, 2011 at 12:54

    Damn de der rejer ser bare sygt goe ud!

    Lækker ret – smagte sikkert lige i skabet ;)

    PS. Jeg tror næppe der er nogen der ville dø af at putte rigtig fløde i, istedet for erstatningsfløde(fyldt med stabilisatorer, fortykningsmidler, kunstig aroma osv osv osv).

  • Reply Laura 19 november, 2011 at 23:26

    Den smagte virkeligt også lækkert!
    Det har du sikkert helt ret i, vi følte bare for at bruge den anden i stedet for :-)

  • Skriv en kommentar