CREMET AVOCADOPASTA MED TANDOORI KYLLING –
Kylling, Nemme hverdags retter, Pasta

CREMET AVOCADOPASTA MED TANDOORI KYLLING

I går efter arbejde kørte Christine mod Thisted med kæresten for at besøge hans forældre over weekenden. Det betyder at jeg er alene hjemme, eller faktisk ikke helt for min kæreste bor her nærmest, når Christine ikke er hjemme :-). Min kæreste og jeg læser det samme og sidder derfor begge med eksamen til op over begge ører – heldigvis er der ferie på torsdag! I går aftes skulle aftensmaden være nem og hurtig og vi lavede derfor denne cremede pastaret med avocadocreme og kylling. Avocadocremen er tæt på at være en meget fint blendet guacamole, hvor jeg også tilsatte lidt olie, philadelphia ost og creme fraiche. Da pastaen var færdigkogt skulle avocadocremen bare blandes i – og her har man faktisk en super god ret! Den kan nemt spises vegarisk, men vi valgte at tilsætte kylling som vi havde blandet med lidt tandoori krydderi på panden! Som dip til chips eller gulerødder- og agurkestænger fungerer avocadocremen også rigtig godt. Jeg håber at I kan nyde weekenden og ikke har alt for meget eksamenslæsning :-)

 

Ingredienser (2 pers.):
Inspiration: twopeasandtheirpod
1 pakke frisk pasta
2 stk. modne avocado
1-2 fed hvidløg
2 spsk philadelphia ost
Salt og peber
2 1/2 spsk olie
Saft fra en halv citron
300 gram kylling + lidt tandoori krydderi

  1. Kog pasta som anvist på pakken
  2. Kom lidt olie i en pande og steg kyllingen, her kan man evt. tilsætte lidt krydderi hvis man har lyst, vi tilsatte tandoori.
  3. Blend avocado med hvidløg, philadelphia, citron saft, olie, salt og peber
  4. Bland avocado-massen med pasta og kom kylling udover
tidligere indlæg næste indlæg

14 Kommentarer

  • Reply monsterscircus 16 juni, 2012 at 09:11

    Uha elsker tandori! Virkelig smuk ret, er vild med de super smukke og æstetiske blomster! Kan I have en dejlig weekend “alene hjemme” :-) og en smuk lørdag

    • Reply Laura og Christine 16 juni, 2012 at 14:27

      Hehe tak! Det er nogle der er begyndt at komme ud af vores rucola plante ;-)

  • Reply Kristine (CookieCrumble) 16 juni, 2012 at 09:12

    Nøjh hvor ser det lækkert ud :) Og fin lille anretning i kopperne :)

    • Reply Laura og Christine 16 juni, 2012 at 14:27

      Den var også rigtig lækker Kristine! og så var den bare vildt nem at lave!

  • Reply Gitte Hansen 16 juni, 2012 at 10:26

    Lækkert! og virkelig nem ret. Den må jeg prøve. Tak for god inspiration :-)

    • Reply Laura og Christine 16 juni, 2012 at 14:28

      Ja helt vildt nem ret – lige hvad man har brug for på de lidt travlere dage :)! God weekend til dig

  • Reply Janne Nielsen 16 juni, 2012 at 14:24

    Hvor kan man købe Tandori krydderi henne? Har aldrig hørt om det før. :) Perfekt middag til min aftensmad i aften. :)

    • Reply Laura og Christine 16 juni, 2012 at 14:30

      Hej Janne! :) Vi købte vores i 10'ern i en pose, så der kan man hvert fald- ellers prøv at se under krydderier i et supermarked, det er muligt de har det der! Jeg håber du finder noget, det var nemlig rigtig lækkert :)
      Hav en rigtig god weekend!

  • Reply Maja 17 juni, 2012 at 00:40

    Så smukt! Jeg er også vild med de små blomster. Er nødt til at eje sådan en Rucola-plante :)

    • Reply Laura og Christine 17 juni, 2012 at 16:47

      Hehe, vi vidste slet ikke at planten kunne komme med sådan nogle finde blomster ;)! Håber du har haft en god weekend!

  • Reply Sebrina og Nicolai 17 juni, 2012 at 08:38

    Det ser møglækkert ud! Held og lykke med eksamen :)

  • Reply SaBrina 25 juni, 2012 at 20:12

    That looks very delicious, I came across your site while visting 'Heyfranhey” Facebook page,and she had tried one of your recipes. I will definitely be trying some of these out as well. Oh by the way I'm from the US :)

    • Reply Laura og Christine 26 juni, 2012 at 09:45

      Thank you for your comment Sabrina! We saw she had tried one of our salads! We hope you will like our recipes!
      Have a great day!

    Skriv en kommentar