UGEN DER GIK IGENNEM INSTA #3 –
Instaweek

UGEN DER GIK IGENNEM INSTA #3

Igennem den sidste uge har vi nydt en dejlig banan/baileyis med en sød veninde. Vi har prøvet at lave en lidt sundere udgave at cookie-dough cookies med følgende opskrift: 340 gram kikærter, 3 tsk vaniljesukker, 45 gram brun farin, 40 gram hvedemel, lidt salt, 100 gram hakket chokolade – sæt små klatter på en bageplade og bag dem i 20-25 min ved 200 grader. Vi skal prøve at lave dem igen før vi kan vurdere om vi synes de er et hit! Derudover fik Christine i onsdags endelig forsvaret hendes bachelor til et 12 tal og kan nu kalde sig diplomingeniør inden for bygningsdesign

Onsdag aften var der lavet hjemmelavet bachelormiddag hvor en skøn lakseroulade med avokado og hytteost blev serveret til forret. Skønne blomster fra søde veninder, familie og kæreste pyntede og duftede i lejligheden og vi havde eftermiddagshygge med mor og lillebror.

Onsdag blev der til dessert serveret rabarberis hvor lidt rester blev nydt dagen efter. Vi fandt et sødt billede af hvad vi sætter enorm pris på i vores liv og vi fik kreeret vores hidtil bedste pindis, der er en sundere udgave af vores ellers yndlingsis – SOLERO.

I går holdte vores skønne forældre sølvbrylllup på skovmøllen, hvor der bare blev serveret helt fantastisk mad. Det blev til et billede af desserten – en skøn jordbærsymfoni og til natmad et par hotdogs fra Otto’s pølsevogn fra Skagen!

Find os på instagram: @twinfood

Fra sidste uges indlæg, kan der nu findes opskrift på choko-knæk. Både banan/bailey is, lakseroulade, rabarberis og solero-isen kommer på bloggen.

– Laura og Christine

 

tidligere indlæg næste indlæg

14 Kommentarer

  • Reply Marianne 16 juni, 2013 at 16:00

    Skynd jer med opskriften på lakserouladen, for der er røget laks på tilbud i Rema1000!!! ;)

    • Reply Twin Food 16 juni, 2013 at 19:58

      Det vil vi prøve at gøre Marianne – vi håber den kommer på i løbet af ugen :-)!

  • Reply Malene Larsen 16 juni, 2013 at 16:50

    Den der is på første billede.. ser jo faktisk lækkert ud! :-)

    • Reply Twin Food 16 juni, 2013 at 19:59

      Tusind tak, Malene! Det er en banan/bailey is, der snarest kommer opskrift på ;-)!

  • Reply Sara Duesund 16 juni, 2013 at 17:41

    Ååårh SOLERO!!! Det er også min favorit is, så den skal bare prøves! Glæder mig til en opskrift :-P namnam!

    • Reply Twin Food 16 juni, 2013 at 20:01

      Den er nemlig fantastisk og vi lover at denne her lidt sundere udgave næsten smager præcis som den rigtige Opskriften kommer snart ;-)!

  • Reply Gitte Hansen 17 juni, 2013 at 07:32

    Tillykke med den flotte flotte eksamen! Godt gået.

    Held og lykke fremover :-)

    Mange hilsner
    Gitte

    • Reply Twin Food 18 juni, 2013 at 10:39

      Tusind tak, Gitte :-)!
      KH
      Christine

  • Reply Anna-Nathalie 18 juni, 2013 at 09:27

    Det er sgu nogle dejlige billeder! :)

    • Reply Twin Food 18 juni, 2013 at 10:43

      Tak Anna-Nathalie ;)

  • Reply Frk. Smed/ Sine 18 juni, 2013 at 10:21

    Årh, fedt! Jeg har lige købt en beholder (har de et navn?) så jeg kan lave pindis. Glæder mig til opskriften med Soleo, Det er virkelig isen over dem alle. Mmm.

    • Reply Twin Food 18 juni, 2013 at 10:45

      Ja gad vide hvad man kalder sådan nogle, tror bare vi plejer at kalde dem pindis-forme ;)! Pyt, Solero opskriften er lige på trapperne – den kommer ud i dag, vi skal også selv have sat en omgang mere over ;-)! MUMS!

  • Reply Anonym 21 juni, 2013 at 15:54

    Tak for opskriften på

    • Reply Twin Food 22 juni, 2013 at 12:26

      Du glemte vist at skrive hvilken opskrift – men det var så lidt :-)! heh

    Skriv en kommentar