De fleste dage, ca. 60-90 minutter efter vi har spist aftensmad, har vi en mindre krise, fordi vi for det meste er rimelig lækkersultne. Vi har prøvet at skære ned på søde sager, da det jo ikke går at spise dem hver dag ;-). I stedet har vi prøvet at lave lidt lækkerier, som ikke er helt så usunde, som noget af det vi spiser i weekenden. Disse kokostoppe, synes vi godt, at man kan nyde en hverdagsaften, hvor man skal forkæles :-) Vi har før lavet luksus udgaven af kokostoppe med kondenseret mælk, og i disse er den kondenseret mælk skiftet ud med lidt honning og kokosolie – og de smager stadig helt udemærket.
Ingredienser (ca. 20 stk)
250 gram kokosmel
3 spsk honning
60 gram kokosolie
1 tsk vaniljesukker
Chokolade til overtræk og evt. frysetørrede brombær til pynt
- Bland alle ingredienser sammen i en skål og stil den i køleskabet i ca. 30 min (så massen sætter sig og bliver lettere at arbejde med)
- Form små toppe af massen og kom toppene på en bageplade beklædt med bagepapir
- Bag toppene i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter (alt efter størrelse). Lad dem blive gyldne på toppen
- Pynt med smeltet chokolade og evt. frysetørrede bær
4 Kommentarer
Hej
Hvad kan man bruge ustedet for kokosolie? alm smør?
Du kan nok godt erstatte kokosolien med smør, men kan den erstattes med kondenseret mælk og evt. mere honning – eller en blanding af nogle af tingene :)
Hej I to, super super simpel, men meget smagfuld opskrift på kokostoppe. Jeg har bare et enkelt spørgsmål, skal man opvarme kokosolien? Jeg havde nemlig en del problemer med at få massen til at hænge sammen.
Endnu en gang tak for de mange rigtig lækre opskrifter. ☺
Tak for din søde ros – hvor er det dejligt!!
Du kan godt opvarme kokosolien lidt hvis den er helt hård :) Vores var forholdsvis blød og kunne godt masseres sammen med det andet :)