RØD RISOTTO –
Ris, Vegetar

RØD RISOTTO

risr1

Risotto er sådan en ret, som vi spiser meget i perioder. Pludselig glemmer vi at det findes, ret mystisk i forhold til, at en god risotto med en masse ost smager virkelig godt! Vi blev mindet om risottoen igen for ikke så længe siden, da vi var til madklub hos vores veninde. Noget af det bedste ved risotto er, at de kan varieres i det uendelige, alt efter hvilke rester man har i liggende som skal bruges. Faktisk kan de også laves utrolig simple. I denne risotto har vi, udover de traditionelle ingredienser, blot vendt lidt rød pesto i til slut sammen med parmesan og cherry tomater. Det synes vi giver retten i fin rød farve :-) Grøn pesto er vi sikre på også vil være lækkert at tilføje!

 

Ingredienser (tilbehør til ca. 6 personer)

1 løg

1 fed hvidløg

6 dl risotto ris

1 dl hvidvin

1,8 liter grøntssagsbouillon

1 dl rød pesto (hjemmelavet med soltørrede tomater, eller købt)

1 dl revet parmesan ost

250 gram cherry tomater skåret i både

Salt og peber

  1. Svits løg og hvidløg i en gryde i lidt olie eller smør
  2. Tilsæt risene og vend dem til de er blanke
  3. Tilsæt hvidvinen
  4. Opløs bouillon i vand og tilsæt lidt ad gangen til risene indtil risene har en god konsistens (det er muligt at alt bouillon ikke skal bruges)
  5. Tilsæt den røde pesto og vend det godt rundt risottoen
  6. Kom den revne parmesan i, rør rundt og læg låget på gryden i 5 min
  7. Vend tomaterne i risottoen inden servering

risr2

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar