SPICY TUN SALAT MED ÆG –
Fisk, Frokost, Salater, Snacks, Til madpakken

SPICY TUN SALAT MED ÆG

tuns1

Som i måske har lagt mærke til her på bloggen, er vi midt i en eksamens periode. Det betyder for det meste nem aftensmad, som ikke tager lang tid at lave. Denne tun-salat er et bud på en nem aftensmad, som ikke tager lang tid at lave, men som stadig smager godt! I denne udgave har vi tilsat stærk chilisauce for at give den en lidt anden smag, end en traditionel tunsalat. Udover tun og chilisauce består denne salat af æg, hytteost og ricotta. Ovenpå et stykke rugbrød, synes vi at dette er et godt bud på en lækker og nem aftensmad eller frokost :-) (Scroll down for english version)

 

Ingredienser (stor portion)
2 dåser tun
4 kogte æg
2 dl hytteost
1 dl ricotta (vi havde en rest, men kan sagtens være 1 dl hytteost også)
3 tsk stærk chilisauce
lidt citronsaft
salt og peber

  1. Skær de kogte æg ud i mindre stykker
  2. Bland tun, hytteost, æg og ricotta sammen i en skål
  3. Smag til med chilisauce, citronsaft, salt og peber

 

tuns2

 

 

SPICY TUNA SALAD WITH EGGS

Ingredients (large portion)
2 cans of tuna (in water)
4 boiled eggs
200 ml cottage cheese
100 ml ricotta (can easily be 100 ml cottage cheese instead)
3 tsp hot chilli sauce (or more depending on taste)
a little lemon juice
salt and pepper

  1. Cut the boiled eggs into small pieces
  2. Mix tuna, cottage cheese, eggs and ricotta in a bowl
  3. Season with chili sauce, lemon juice, salt and pepper
tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

  • Reply Pernille 8 juni, 2014 at 16:02

    Nu har jeg snart fulgt jer herinde i en halvt år – men har aldrig kommenteret. Jeg ville bare give jer enorm ros! Hver evig eneste gang jeg søger på opskrifter på Google, ender jeg hos jer. Min mormor, som ikke er den bedste til teknik, har en fane lagt ind på sin Ipad så hun altid kan finde frem til jeres opskrifter – så vi er flere som er glade for jeres mad! ;-)

    • Reply Twin Food 9 juni, 2014 at 14:54

      Hej Pernille.
      Tusind tak for din søde kommentar – den gjorde/gør os SÅ glad :)
      Hvor er det fantastisk at selv de momrmor følger med – tusind tak ;)

  • Reply Grethe 15 juni, 2014 at 10:09

    Hej Laura og Stin.

    Jeg har lige lavet jeres spicy tunsalat. Den blev brugt som indslag i en sen brunch. Det er den også velegnet til. Jeg tilføjede et lille glas capers og lidt ruccola og ærteskud for at give den lidt bid. Julie og Oliver farmor skrev straks opskriften af, så nu kan vi “frygte” at den bliver et fast indslag på frokost bordet. 1000 knus Grethe

    • Reply Twin Food 17 juni, 2014 at 20:12

      Hej Søde Grethe!
      Ej hvor sjovt og god idé, capers er jo for skønne – dem må vi også prøve med næste gang!
      Håber alt går godt og hils omkring dig
      Mange knus fra os

    Skriv en kommentar