SPEJLÆG SANDWICH MED OST, AVOCADO OG TOMAT –
Frokost, Morgenmad, Vegetar

SPEJLÆG SANDWICH MED OST, AVOCADO OG TOMAT


I dag er det fredag – dvs. weekenden starter i morgen! Jeg har en rigtig god idé til hvad I kan starte jeres weekend med – nemlig denne æggesandwich! Idéen til sandwichen kan jeg ikke selv tage æren for. Jeg så noget lignende i et af min mors blade for lidt tid siden. Ideen blev gemt i hovedet, da jeg simpelthen synes det var genialt! Og efter at havde samt den, synes jeg den er endnu mere genial :-) Sandwichen består af æg (i stedet for brød) med ost i mellem, her brugte jeg gouda – en af mine yndlings oste! På toppen blev der pyntet med tomat og avocado. Både min kæreste og jeg spise sådan en sandwich til morgenmad og udover at mætte en del, holdte den mig også mæt i langtid. Den kan også sagtens spises til frokost og man kan fx også tilføje lidt serrano skinke eller et par skiver fra en lækker pølse. Den ville heller ikke tage skade af at blive serveret på nybagt rugbrød! I de sidste par dage har jeg arbejdet – heldigvis er jeg ikke gået glip af noget godt vejr, hehe. I dag har jeg fri og vejret skulle vist blive OK! :-)

Ingredeinser (1 sandwich):

2 æg
1/2 avocado
1/2 tomat
2-3 skiver gouda
Salt og peber

 1. Slå to æg ud på en pande med lidt smør
 2. Skær et par skiver ost og læg dem på det ene spejlæg, når det er ved at være færdigt
 3. Vend det andet æg ovenpå, så de to blommer ligger mod hinanden
 4. Skær avocado og tomat i skiver
 5. Tag æggesandwichen af panden og pynt med avocado og tomat, salt og peber
tidligere indlæg næste indlæg

10 Kommentarer

 • Reply Natascha Coester 13 juli, 2012 at 10:58

  MUMS, hvor ser det godt ud :)

  • Reply Laura og Christine 14 juli, 2012 at 10:02

   Det var en virkelig lækker 'sandwich', Natascha :-)! God weekend!

 • Reply frk. sveske 13 juli, 2012 at 10:59

  Uhm!
  Lige en morgenmad efter min mave. Den må afprøves snarest.
  Tak for lækker inspiration.
  – frk. sveske

  • Reply Laura og Christine 14 juli, 2012 at 10:03

   Det var også en morgenmad lige efter min mave – super lækker ;-)!
   Det var så lidt, rigtig god weekend.

 • Reply Anonymous 13 juli, 2012 at 16:00

  Sikke en flot morgenmad! Og mums hvor lyder det bare lækkert med den gouda :)

 • Reply Les Quatre Saisons 13 juli, 2012 at 16:40

  Hvor ser det altså lækkert ud! ;-)

 • Reply Sebrina og Nicolai 13 juli, 2012 at 20:55

  Det lyder godt! Vi lavede jeres tuntærte i går, dog ikke med bønner, men med spinat og broccoli, og den bled skisme god! Tak for at I lige åbnede vores øjne op for flere lækre tærter! God weekend!

  • Reply Laura og Christine 14 juli, 2012 at 10:04

   Er meget glad for at høre, at tærten blev god! Det var så lidt – og også en rigtig god weekend til jer! :-)

  Skriv en kommentar