RUGBRØDSSANDWICH MED KYLLINGESALAT –
Frokost, Kylling, Salater

RUGBRØDSSANDWICH MED KYLLINGESALAT

Hvis man har kylling til overs, som man ikke lige ved hvad man skal gøre ved, kan man hurtigt forvandle det til en lækker kyllingesalat. Det var hvad der blev gjort herhjemme i går! Det blev en fedtfattig en af slagsen lavet på yoghurt naturel. Derudover kom der også pesto og sennep i for at give den en ekstra lækker smag. Af tilbehør kom jeg rødløg og hvidløg, da det var det der lige var på lager. Kyllingesalaten blev spist oven på nybagt rugbrød og selvom det ikke var ‘varm’ mad var det lækker mad. Udover at det er en nem aftensmad kan den selvfølgelig også spises til frokost :-) Jeg ved godt at billederne begynder at blive lidt mørkere her på bloggen, men der er lige et naturligt lys der skal kæmpes med hver dag for tiden, det går allerede i seng kl 16 – så man har ikke meget tid :-)!
Ingredienser (2-3 personer):
ca 200 gram kylling
1 fed hvidløg
1 lille rødløg
1 tsk sennep
1 dl yoghurt naturel
saft fra 1/4-1/2 citron
2-3 spsk pesto
salt og peber
  1. Riv kyllingen i mindre stykker – gør det evt. med to gafler
  2. Bland de resterende ingredienser + kylling sammen i en skål og smag til med salt og peber
  3. Kom salaten på fx rugbrød eller franskbrød
tidligere indlæg næste indlæg

12 Kommentarer

  • Reply Maria Vanløseblues 5 december, 2012 at 10:00

    mørke billeder eller ej, så er jeres mad altid enormt inspirerende!
    Mmmm den kylligesalat gad jeg godt spise til frokost om nogle timer, mmm den lyder læksi!!!

    • Reply Laura og Christine 6 december, 2012 at 10:31

      Hvor er du sød, Maria! :D Hehe, den var også god til frokost kan du tro! ;)

  • Reply Anonymous 5 december, 2012 at 18:09

    Mmmh det ser bare rigtig lækkert ud!! :)

  • Reply Kristine (CookieCrumble) 5 december, 2012 at 20:35

    Mmm, selvom billederne bliver mørkere, så gør det ikke syne dårligere. Lækkert ser det altså ud :)

    • Reply Laura og Christine 6 december, 2012 at 10:31

      Hehe, tak Kristine! Og dit ser jo også altid vildt lækkert ud! :)

  • Reply Anonymous 5 december, 2012 at 21:40

    hvor meget yoghurt brugte i?? og kan det evt udskiftes med skyr? :-)

    • Reply Laura og Christine 6 december, 2012 at 10:34

      Det er lige blevet tilføjet – 1 dl ;)! Og ja du kan sagtens bruge skyr eller fx hytteost i stedet :)

  • Reply Anonymous 8 januar, 2013 at 20:41

    tror I man kan fryse kyllingesalaten ned? hvis nu man laver en stor portion;)

    • Reply Laura og Christine 8 januar, 2013 at 21:17

      Hejsa! Jeg er ikke sikker på jeg ville gøre det- har heller aldrig frosset tunsalat, er ikke helt sikker på konsistensen vil være den samme når den tøes op, men er slet ikke sikker ;-)

  • Reply DiteDiDitte 16 januar, 2015 at 21:53

    Det ser super lækkert ud! Hvor længe tror I, den kan holde sig i køleskabet?

    • Reply Twin Food 21 januar, 2015 at 11:08

      Tusind tak, vi vil skyde på et par dage :)!

    Skriv en kommentar