
Inspirationen til disse kommer fra Go’ Morgen DK, hvor der var en af kokkene der havde slået æg ud i tomater og derefter bagt dem – smadder god idé! Vi kom lidt ekstra i vores tomater, som blev til hakket friske spinatblade og lidt ricotta. De kan både spises til morgenmad, frokost eller bruges som tilbehør til aftensmad :-)! Hvis man savner kød, kan man sagtens tilsætte lidt hakket sprødt serranoskinke. Man skal dog lige være opmærksom på, at det ikke er sikkert der kan være ét æg i hver tomat – det kunne der ikke ved os, og det var lige før der var æg udover det hele ;-) Så vælg de største tomater i kan!
Ingredienser (3 tomater):
3 tomater
2-3 æg (alt efter størrelse på tomaterne)
3 spsk ricotta
Hakket spinatblade
- Skær toppen af tomaterne og udhul dem med en ske
- Slå æggene ud i en skål man kan hælde fra (så er det nemmest)
- Kom lidt spinatblade i den udhulede tomat og derefter 1 spsk ricotta
- Fordel æggene i tomaterne – vores tomater var ikke store nok til at kunne have et helt æg i sig
- Bag dem i ovnen i ca. 20-25 min ved 200 grader (over/undervarme)
- Pynt med frisk oregano og servér



10 Kommentarer
Namme namme nam, hvor ser det godt ud!
http://www.johanneblog.dk
Tusind tak, Johanne – de var super lækre :-)
Yum yum!!
Rigtig meget yum yum ;-)
Haps Haps Haps for en lækkerbisken – mmmm
Lige præcis, Maria – det var sådan en lækkerbisken ;-)
Det skal afprøves! lækkert tip, piger.
KH
– frk. sveske
Velbekomme frk. sveske ;-) Godt at du finder det brugbart!
God weekend :-)
Mums det skal prøves!
//Emilie
http://gravidmedlupus.blogspot.dk/
Det var super lækkert!
God weekend, Emilie :-)