PIZZA LAVET PÅ PORTOBELLO SVAMPE MED TOMAT OG MOZZERELLA –
Forret, Snacks, Tilbehør

PIZZA LAVET PÅ PORTOBELLO SVAMPE MED TOMAT OG MOZZERELLA

portp3

Ligesom portobello burgere er portobello pizzaer super nemme og et rigtig godt sundere alternativ uden en masse brød. Vi elsker de klassiske pizzaer men de her er nu heller ikke så tossede. Fyldet kan varieres ligesom ved normale pizzaer og kan sagtens bruges som en lille forret eller endda tilbehør i vegetar udgave til et lækkert stykke kød. De her blev lavet på grillen i sommers, men kan sagtens laves i ovnen også. De blev spist som forret med fyld af frisk mozzarella, tomater, rødløg og lidt hakket persille. Som i ved er Laura indtil jul i San Diego og hvis i har set på instagram (@twinfood) ved i også at Christine i ankom sammen med mor, far og lillebror. Det sjove var at Christine var en kæmpe overraskelse, som Laura overhovedet ikke havde opdaget. Det er skønt at være samlet igen et par dage inden turen går hjemad.

 

Ingredienser (forret til 4 personer):
4 store portobello svampe
1 frisk mozzarella
4 tomater
1 lille rødløg
Persille til pynt

 

  1. Skær tomaterne i både
  2. Fordel mozzarella, tomater, løg på de 4 svampe
  3. Drys med persille
  4. Grill dem på grillen eller bag dem i ovnen ved 220 grader i ca. 10 min. eller indtil de er gyldne og osten er smeltet

portp2 portp1

 

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

10 Kommentarer

  • Reply maria 13 oktober, 2013 at 14:36

    Nøj hvor ser det lækkert ud. Det en virkelig god ide, har kun set indbagte svampe før. Det vil jeg prøve mig frem med i dag.
    Jeg kan også godt selv lide at lave anderledes mad. Hvis du vil se må du meget gerne kigge på min blog.
    mariahoffbeck.blogspot.com

    • Reply Twin Food 16 oktober, 2013 at 00:42

      Vi håber de falder i god smag! :-)
      Vi kigger forbi din blog med det samme :)

  • Reply hristinaCh 13 oktober, 2013 at 16:25

    I er altid så kreative!! Elsker jeres nye og anderledes opskrifter :-) Det må prøves!
    Kh. Christina

    • Reply Twin Food 16 oktober, 2013 at 00:42

      Hvor er du sød, Christina – tusind tak!
      Vi håber du kan lide dem :)

  • Reply Maria 13 oktober, 2013 at 21:08

    Sikke en dejlig overraskelse (:
    Og sikke nogle skønne portobello pizzaer – de må prøves (-:

    Kh maria

    • Reply Twin Food 16 oktober, 2013 at 00:42

      Hehe ja – helt vild overraskelse! :-)
      Vi håber de falder i smag!

  • Reply A + K = ♥ 14 oktober, 2013 at 09:39

    Uhm, hvor ser det bare lækkert ud!

    – Anne

    • Reply Twin Food 16 oktober, 2013 at 00:43

      Tusind tak, Anne – du kan tro de også var lækre. Ikke for tunge, men lige tilpas :)

  • Reply Camilla 16 juni, 2014 at 20:26

    Jeg lavede de her svampe til min fødselsdag i lørdags – de blev super gode :-)

    • Reply Twin Food 17 juni, 2014 at 20:14

      Dejligt at høre – og tillykke :)

    Skriv en kommentar