PASTA MED TUNCREME –
Fisk, Nemme hverdags retter, Pasta

PASTA MED TUNCREME

Dette er en super nem og smagfuld ret, der kan laves på meget korttid. Den egner sig derfor perfekt til de dage, det kniber med at nå aftensmad til en ordentlig tid. Retten er simpel og består bare at pasta med en tuncreme. Tuncremen er lavet på ricotta, tun, lidt hakkede kapers og citronsaft. Hvis man har andre spændende ting i køleskabet som fx. radiser eller snack peber kan det sagtens kommes i cremen også. Noget af ricottaen kan erstattes med fx græsk yoghurt eller creme fraiche (9%), det vil gøre cremen lidt mere fedtfattig. Vi håber I nyder påsken! Her i Aarhus er det begyndt at sne igen, lidt mystisk når vejret faktisk var ret flot i går ed en varmende sol. Dagen i dag skal gå med arbejde :-)

 

Ingredienser (til 2 personer):
250-300 g. frisk pasta
1 dåse tun
125 gram ricotta
1 lille håndfuld kapers
Citronsaft
Salt og peber

 

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken
  2. Hak kapersne og rør dem godt sammen med tun, ricotta citron saft samt salt og peber
  3. Pres gerne lidt ekstra citronsaft udover ved servering

 

tidligere indlæg næste indlæg

6 Kommentarer

  • Reply Kasper 29 marts, 2013 at 16:42

    Mmm det ser sørme læker ud!

    • Reply Twin Food 29 marts, 2013 at 21:59

      Tusind tak :) Vi synes også det smagte lækkert!

  • Reply Julie / It´s My Passions 30 marts, 2013 at 12:50

    Virker bare så lækkert og elsker tun i alle former & afskygninger, så det lyder som noget jeg må prøve en dag :)

    • Reply Twin Food 30 marts, 2013 at 20:02

      Ja, så er det da helt sikkert noget du skal prøve ;-) Vi synes det var meget lækkert!

  • Reply Sussie 14 september, 2013 at 12:23

    Dette er simpelthen den nemmeste pastaret jeg har lavet – og så smager den virkelig godt :-)

    • Reply Twin Food 15 september, 2013 at 13:52

      Vi er så glade for du kan lide den Sussie :) :)

    Skriv en kommentar