Dette er en super nem og smagfuld ret, der kan laves på meget korttid. Den egner sig derfor perfekt til de dage, det kniber med at nå aftensmad til en ordentlig tid. Retten er simpel og består bare at pasta med en tuncreme. Tuncremen er lavet på ricotta, tun, lidt hakkede kapers og citronsaft. Hvis man har andre spændende ting i køleskabet som fx. radiser eller snack peber kan det sagtens kommes i cremen også. Noget af ricottaen kan erstattes med fx græsk yoghurt eller creme fraiche (9%), det vil gøre cremen lidt mere fedtfattig. Vi håber I nyder påsken! Her i Aarhus er det begyndt at sne igen, lidt mystisk når vejret faktisk var ret flot i går ed en varmende sol. Dagen i dag skal gå med arbejde :-)
Ingredienser (til 2 personer):
250-300 g. frisk pasta
1 dåse tun
125 gram ricotta
1 lille håndfuld kapers
Citronsaft
Salt og peber
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken
- Hak kapersne og rør dem godt sammen med tun, ricotta citron saft samt salt og peber
- Pres gerne lidt ekstra citronsaft udover ved servering
6 Kommentarer
Mmm det ser sørme læker ud!
Tusind tak :) Vi synes også det smagte lækkert!
Virker bare så lækkert og elsker tun i alle former & afskygninger, så det lyder som noget jeg må prøve en dag :)
Ja, så er det da helt sikkert noget du skal prøve ;-) Vi synes det var meget lækkert!
Dette er simpelthen den nemmeste pastaret jeg har lavet – og så smager den virkelig godt :-)
Vi er så glade for du kan lide den Sussie :) :)