NATIONAL S’MORES DAY –
Desserter, Snacks, Søde sager

NATIONAL S’MORES DAY

smore5

I går, d. 10 August, var det national s’mores day i USA! Da vi var i sommerhuset for et par uger siden, fandt vi ud af denne dag, og vi lavede derfor et par forskellige s’mores, som skulle blive til et indlæg. Desværre glemte vi alt om dagen i går, vi havde for travlt med at ligge på stranden og spise mad ;-) Men vi synes da også godt i kunne få indlægget en dag for sent, de kan jo laves hele tiden alligevel :-) Nedenfor kan i se hvilke versioner vi prøvede, et stykke chokolade kan man nemt tilføje eller undlade ved alle versionerne og derudover kan man jo tilsætte alverdens ting mellem sin kiks og marshmallow, fx peanutbutter, nutella eller drysse med lakridspulver og frysetørrede hindbær. Hvis i har et par versioner som ikke er nævnt nedenfor, må i endelig skrive dem i kommentarfeltet!

 

smore1

Den ‘traditionalle’ hjemme ved os: Fuldkorns digestive med marshmallow og evt. et stykke chokolade (hvis man er til mint, skal man prøve at lægge et stykke mint chokolade i mellem)

 

smore4

Den søde: (også kaldet s’moreo) En oreo er halveret og i mellem er lagt en marshmallow og lakridspulver

 

smore3

Den ekstra sprøde: Med bastogne kiks. Denne er også lidt sød, men helt sikkert en af vores yndlings!

 

smore2

Den lidt ‘sundere’: 2 stykker ristet rugbrød. Denne er til dem, der ikke er til det alt for søde, her kan rugbrødene fungere fint da de stadig er sprøde

tidligere indlæg næste indlæg

No Kommentarer

Skriv en kommentar