MUSLI KUGLER MED KAKAO –
No bake, Snacks, Søde sager

MUSLI KUGLER MED KAKAO

musk3

De her kugler er en sikker vinder herhjemme hver gang de bliver lavet. Vi synes altid vi laver så stor portion, men alligevel er de lyn hurtigt væk – det skyldes nok at de smager så godt ;-)! Kuglerne er en anelse grove, da vi har brugt müsli. Udover müsli er der god smag fra kokosmel, kakao og dadlerne, som holder hele massen sammen. Det er virkelig en god snack at have på lager, til de lange eftermiddage med studie. Selvfølgelig skal de spises med måde og vi vil gerne indrømme at de nok nogle gange forsvinder lidt hurtigere herhjemme fra, end hvad der egentlig er meningen ;-)

 

Ingredienser (giver mange)
300 g dadler (husk og fjern sten)
150 gram mandler
50 gram kokosmel
100 gram müsli
3/4 dl vand
6-8 spsk usødet kakaopulver

 

  1. Blend alle ingredienserne rigtig godt sammen (sørg for at tilsætte vand lidt ad gangen – stop når massen kan formes til kugler, så den ikke bliver alt for fedtet)
  2. Smag til – man kan sagtens komme mere kakao i, hvis det er nødvendigt
  3. Rul massen til små kugler og rul dem i fx. frysetørrede hindbær eller kakakonibs
  4. Opbevar dem i køleskabet i en beholder

musk2

musk1

 

 

COCOA BITES

Ingredients (many)
300 g dates (remember to remove stones)
150 grams of almonds
50 g coconutflour
100 g granola or oats
75 ml water
6-8 tablespoons unsweetened cocoa powder

 

  1. Blend all ingredients well together (make sure to add water a little at a time – stop when the mass can be formed into balls, then it will not be too sticky)
  2. Season to taste – you can easily get more cocoa in, if necessary
  3. Roll the mixture into small balls and roll them in e.g freeze-dried raspberry
  4. Store them in the refrigerator in a container
tidligere indlæg næste indlæg

14 Kommentarer

  • Reply Karen Strand 7 april, 2014 at 10:50

    De ser så lækre ud, minder meget om jeres morgenmads muffins i smed op for et par uger siden. De var så lækre, så må sørme også prøve dem her i dag! (-:

    • Reply Twin Food 9 april, 2014 at 21:05

      Ja præcis – det er mere eller mindre samme bund :)
      Vi håber de her falder i ligeså god jord ;)!

  • Reply Rikke 7 april, 2014 at 15:55

    Har lige lavet dem – bare med havregryn i stedet for müsli. De er virkelig gode! Tak for opskriften :)

    • Reply Twin Food 9 april, 2014 at 21:05

      Dejligt at høre og velbekomme :)!

  • Reply Le Living and Co. 8 april, 2014 at 04:19

    Looks like a hearty recipe. I absolutely love the colors and texture.. will definitely need to try this (After translation of course :) )

    http://www.lelivingandco.blogspot.ca

    • Reply Twin Food 9 april, 2014 at 21:08

      Thank you :)! The english version is in the bottom so no need for translation ;)!

  • Reply AnnaAnnaAAnna 9 april, 2014 at 11:46

    De minder mig om en form for havegrynskugler, bare sunde! Win win!
    Dem må jeg prøve at lave når jeg engang kommer hjem fra ferie! :-)
    – petit blog

    • Reply Twin Food 9 april, 2014 at 21:08

      De er super skønne :) Vi håber de bliver et hit!

  • Reply » 25 ÅRS FØDSELSDAG 3 juli, 2014 at 12:42

    […] også på, på fars morgenbord). Derudover blev der serveret sprøde boller, pølse & ost, müsli kugler, vores absolut bedste cookies, franske macarons, lemon-bars lagkager, frugt og vores hjemmelavede […]

  • Reply Marie 3 juli, 2014 at 23:37

    Hej piger.
    Jeg har allerede lavet disse lækkerheder! De smagte skønt!
    Desuden vil jeg sige tak for en skøn og overskuelig blog med lækre og nemme retter.
    Jeg er stadig på udkig efter blere lækre madblogge for at få inspiration til madlavning. Hvilke Læser I?

  • Reply Mette R 8 juni, 2015 at 13:23

    Har i noget forslag til hvad man kan bruge i stedet for mandler? Da jeg ikke kan tåle hverken nødder eller mandler synes jeg tit disse sunde alternativer ikke rigtig duer til mig! Heldigvis har jeg netop fundet en müslibar helt uden nødder, men disse ser så lækre ud.

    • Reply Twin Food 9 juni, 2015 at 08:44

      Du kan evt. prøve at erstatte dem med grovvalsede havregryn, det tror vi godt kan lade sig gøre :) Måske der skal lidt mindre vand i, men det kan du jo lige vurdere :)

  • Reply » MOKKA TRØFLER 9 juni, 2015 at 08:48

    […] men i stedet hapsere lavet på dadler og andre lækre sager. Vi har taget udgangspunkt i vores musli kugler, som vi ofte laver, hvor vi har tilsat lidt kaffe til at variere smagen en smule – virkelig […]

  • Skriv en kommentar