MANGO GINGER GIN & TONIC –
Drikke, Drinks

MANGO GINGER GIN & TONIC

Det er torsdag, og det vil sige ”lille-fredag”, som vores far kalder det ;-) I sidste weekend lavede vi en lækker gin & tonic med en mango/ingefær sirup, som gav et lille twist, til den traditionellen G&T. Vi er ret vilde med en G&T og denne udgave med et twist af mango, er allerede røget højt på listen over gode G&T’s. Sirup mængden kan laves større, hvis man gerne vil have en kraftigere ingefær/mango smag. Vi glæder os allerede til de varme sommeraftener, hvor denne, mere sommerlige, udgave helt sikkert skal nydes. Den kan snildt nødes på en ’lille-fredag’, som i dag :-) 

Ingredienser (3 glas)

1 mango

5-10 g ingefær (afhænger af hvor meget smag man ønsker)

1/2 dl lys sirup eller honning

1/2 dl vand

saft fra 1 lime

is

4 1/2 spsk gin

tonic vand

 

  1. Skær kødet fra mangoen og skallen af ingefæren
  2. Riv ingefæren groft og blend det sammen med mangoen til en tyk puré
  3. Hæld mango pureen i en gryde sammen med sirup og vand og lad det koge svagt op til konsistensen er tyk og sirup agtig
  4. Smag til med saft fra en lime og lad herefter siruppen køle af
  5. Tag 3 glas og put isterninger i
  6. Fordel mango siruppen i de 3 glas, tilsæt gin og top op med tonic vand

 

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply Anonym 9 marts, 2017 at 10:55

    hvor lang tid kan siruppen holde, hvis man stiller den i køleskabet?

    • Reply Twin Food 13 marts, 2017 at 17:30

      En måneds-tid vil vi ikke tro er noget problem, men tjek duft og farve – vi er ikke de store eksperter på det område :-)

    Skriv en kommentar