LÆKRE WRAPS –
Fisk, Forret, Frokost, Hovedretter, Nemme hverdags retter, Snacks, Til madpakken

LÆKRE WRAPS

laksw2

Vi havde lidt forskellige rester tilbage i køleskabet, som skulle bruges – bl.a serrano skinke og laks. Vi besluttede os for at lave nogle wraps, som vi er stor fan af! Da vi var ude og handle faldt vi over nogle fuldkornspandekager, som straks røg ned i kurven. Hjemmelavede pandekager smager godt, men hvis man ikke har god tid, kan man også sagtens finde nogle gode i supermarkedet. I pandekagerne kom vi cream cheese og spinatblade. Derudover puttede vi røget laks i den ene og serrano skinke i den anden. Det var det eneste vi fik til aftensmad, og det var super lækkert og let. :-) Som fyld kan man bruge mange forskellige ting, så det er bare med at vælge sit eget favorit fyld! Wraps’ne ville sagtens kunne fungerer som en snack eller forret. Vi lavede faktisk den med laks til forret nytårsaften. Til frokost ville de også være lækre!

 

Ingredienser til wraps (giver 2):

2 pandekager
4 skiver røget laks
krydret cream cheese
1-2 avocadoer
friske spinatblade

 1. Tag en pandekage og smør cream cheese på den
 2. Spred derefter spinat blade henover
 3. Tilsidst kommes laks og avocado på
 4. Rul pandekagen stramt sammen. Vi rullede den ind i vita wrap, og sørgede for at den var rullet så tæt sammen, som den muligt
 5. Læg rullen på køl i 1 times tid og skær den derudefter ud i passende stykker.

laksw1

tidligere indlæg næste indlæg

4 Kommentarer

 • Reply Michelle-Marie 31 marts, 2012 at 11:53

  ÅHHH jeg elsker lakse wraps, har spist et utal af dem. ELSKER ELSKER dem :) Jeg har også lavet med med pesto, seranoskinke, salat og ost, det var helle ikke dårlige. (LINK: http://www.asinmichelle-marie.dk/2012/02/mad-ruller-2.html)

  Mch. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk

  • Reply Laura og Christine 31 marts, 2012 at 19:31

   Hej Michelle-Marie. Hvor ser din wrap bare lækker ud – den må vi helt sikkert prøve. Det gode ved wraps er, at de bare er så nemme at lave og man kan putte så meget forskelligt i. Ost og skinke i en wrap lyder godt! ;-)

 • Reply Michelle-Marie 1 april, 2012 at 10:01

  De var ihvertfald et hit da jeg serverede dem for mine veninder. I har helt ret, man kan fylde dem med stortset alt :D

 • Reply » TWIN FOOD – ÅRETS MEST SETE 19 august, 2014 at 11:37

  […] banan milkshake Morgenmad – Græsk yoghurt med honning ristet musli Frokost – Lækre wraps Aftensmad (hovedret) – Grøntsags og kødfyldte forarsruller Vi håber at I allesammen for […]

 • Skriv en kommentar