KONKURRENCE: VIND ENSÕ STEL (LUKKET) –
Giveaway

KONKURRENCE: VIND ENSÕ STEL (LUKKET)

For en månedstid siden fik vi en kæmpe pakke med posten, og vi mener seriøst kæmpe ;-) I pakken var der en masse lækre elementer fra stellet ENSŌ, som er et nyt arkitekttegnet stel fra Aida – og som iøvrigt betyder cirkel på japansk. Vi elsker looket og synes det er meget klassisk,  det kan passe ind i de fleste køkkener og sagtens også sammen med andet stel! Det smarte ved ENSŌ stellet er, at det kan stables oven på hinanden, det er nemlig lavet så smart, at æggebægeret kan sættes som låg oven på kaffekruset. Eller også kan man f.eks. sætte en tallerken oven på en skål. Det at stellet kan stables gør det let at dække bord, eller bære tingene ud på altanen, hvor det faktisk er muligt både at have en skål müsli, en tallerken med en lækker snack, en kop kaffe og et blødkogt æg med på én gang – vi testede det nemlig selv! ;-)

Skålene kan nemt stables med rester i køleskabet, og så kan stellet endda tåle at komme en tur i mirkoovnen. Det gør det smadder nemt blot at opbevare og varme sine rester, og så sparer man lidt opvask! I kan i øvrigt finde opskrifter på lidt af det vi puttede på tallerknen nedenfor og hvordan konkurrencen forløber ;-)

Og nu til konkurrencen… hvor en af jer søde læsere kan vinde samme store portion ENSÕ stel som vi har fået – vi lover der er masser af fine ting, der i alt har en værdi på 1060 kr. (vejl. Udsalgspris). For at være med skal I blot gå ind på Aida’s hjemmeside, finde Jeres yndlingsstel og kommentere det i dette indlæg nedenfor (kun 1 x deltagelse pr. pers.) Kommentaren skal lægges inden d. 20. april kl 20, hvor vinderen vil blive fundet.

Vi skal godkende de fleste kommentarer, så selvom I ikke kan se jeres kommentar med det samme skal den nok komme frem. I behøver ikke at skrive Jeres fulde navn, men blot Jeres mail (den vil ikke blive vist i kommentarfeltet), så vi har mulighed for at få fat i vinderen!

 

RUNDE KNÆKBRØD

Ingredienser (25-30 stk.)

1 dl havregryn

3 dl femkornsblanding (alternativt 1 dl hørfrø, 1 dl græskarkerner, 1 dl sesamfrø)

1 dl solsikkekerner

1/2 dl chifrø

2 dl rugmel

1,5 tsk salt

1 tsk bagepulver

1/2 dl olie

2 dl vand

1 æg til pensling

Ciafrø, birkes og sorte sesamfrø til toppen

  1. Bland alle tørre ingredienser godt sammen
  2. Tilsæt olie og vand og lad blandingen blive samlet let
  3. Fordel blandingen på et stykke bagepapir og læg endnu et ovenpå hvorefter massen kan rulles flad med en kagerulle (ca. 3 mm tyk)
  4. Skær massen i mindre stykker eller brug et glas eller anden fin form til at udstikke
  5. Pensl dem med æg og drys lidt frø på toppen
  6. Bag knækbrødene ved 200 g (varmluft) i 20- 25 min. indtil overfladen er gylden – bag gerne flere plader af gangen og lad dem evt. bytte plads halvvejs

MUSLI SNACK MED TRANEBÆR OG CHOKOLADE

Ingredienser (12-14 stk)

6 dl müsli (kan erstattes af 6 dl kerner/haveregryn/nødder/chiafrø)

En anelse salt

1 dl kokosolie

1/2 dl honning

1/2 dl peanutbutter

2 æg

70 gram tranebær

70 gram mørk chokolade

  1. Kom müsli og salt i en skål
  2. Smelt kokosolie, honning og peanutbutter i en skål og bland det sammen inden det tilføjes til müslien
  3. Tilføj æg og rør det hele godt sammen
  4. Hak chokoladen groft og tilføj det til massen sammen med tranebær
  5. Rør det hele godt sammen og sørg for at massen kan samle sig
  6. Form massen på en bageplade (vi brugte en rund form) og bag dem i ovnen ved 180 grader i 15-20 min (alternativt kan man komme massen i en firkantet form og skærer barer ud efter bagningen)
  7. Lad dem køle af inden de opbevares i en lufttæt beholder

Indlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med Aida. Billeder, meninger og opskrifter er vores egne

tidligere indlæg næste indlæg