JORDBÆR LASSI –
Drikke, Morgenmad

JORDBÆR LASSI

Denne jordbær lassi blev lavet for et par dage siden, da vi havde lyst til noget sødt efter aftensmaden. Vi har før prøvet med mango lassi, og denne jordbær lassi er lavet lidt på samme måde. Mælk yoghurt og jordbær blendes sammen og derefter smages der til med vaniljesukker og almindelig sukker – man kan selvfølgelig tilsætte ekstra smage, hvis man har lyst til det. I går bestilte vi ski og det betyder, at vi i nat drager mod de Franske Alper hvor vi søndag, mandag og tirsdag skal stå på ski i Alpe d’Huez. En lille smuttur, som vi bestemt glæder os til!! Dagen i dag skal derfor gå med lidt sandwich og pølsehorns bagning, for Laura’s vedkommende, mens Christine er på arbejde. Hvis i har lyst til at følge med i vores lille tur, tænker vi at lægge lidt billeder op på vores Instagram profil- Twinfood, da vi ikke kommer til at udgive et indlæg hver dag på bloggen.

 

Ingredienser (stor portion):
5 dl mælk
4 dl yoghurt
500 gram frosne jordbær
2 spsk vaniljesukker
1-2 spsk sukker

 

  1. Blend mælk yoghurt og jordbær sammen
  2. Smag til med vaniljesukker og almindelig sukker
  3. Hæld i glas og pynt evt. med lidt mynte
Lige et par stemningsbilleder fra 2009 hvor ski-turen gik til Whistler, Canada :-)

 

tidligere indlæg næste indlæg

8 Kommentarer

  • Reply Iwona 25 januar, 2013 at 14:56

    Beautiful photos!!! I like your blog:) If you get a second, I’d love to hear your thoughts on theme my blog:) I greet:)

    • Reply Laura og Christine 25 januar, 2013 at 20:46

      Thank you so much, Iwona! We'll look at your blog right away :)

  • Reply Anonymous 25 januar, 2013 at 18:00

    Den ser meget lækker ud :) Hav en rigtig god tur! Gid det var mig :)

    • Reply Laura og Christine 25 januar, 2013 at 20:47

      Den var også ret lækker og frisk i det :) Tusind tak, det bliver så skønt at få stået lidt på ski!! :)

  • Reply Anonymous 27 januar, 2013 at 20:05

    Dumt spørgsmål måske, men hvad er forskellen på lassi og smoothie? :-)

    • Reply Laura og Christine 30 januar, 2013 at 22:38

      Hmm godt spørgsmål. Jeg tror det har noget med yoghurten at gøre måske – det plejer vi hvert fald ikke at komme i vores smoothies ;-)!

  • Reply Johanne 28 januar, 2013 at 20:45

    Muuums!

    http://www.johanneblog.dk

  • Skriv en kommentar