VELKOMMEN TIL TWIN-FOOD.DK –
Hjemme hos Twin Food

VELKOMMEN TIL TWIN-FOOD.DK

Vi er glade for at I kunne finde vej til den nu ”rigtige” twin food blog. Efter lang tids arbejde har vi endelig fået vores eget domæne nogenlunde op at køre. Der er stadig lidt ting, der mangler, men det kommer så småt med tiden! Blogspot siden bliver lukket ned om et stykke tid så husk allerede nu at bogmærk’e denne her side i stedet. Jer som har fulgt os via bloglovin skulle gerne automatisk blive ført videre til denne her, så der behøver i heldigvis ikke at gøre noget selv.

Som i kan se ser siden her lidt anderledes ud, og den er stadig en lille smule under ombygning som vi håber at få styr på hurtigt! Vi har prøvet at holde den i samme layout, som vi synes er blevet twin food stilen ;-) Derudover har i nok allerede bemærket at der er kommet lidt reklamer på siden – nok en stor ærgrelse for nogen… men det er et valg vi har taget. At blogge er noget der tager lang tid, og den tid er noget vi elsker at bruge i hverdagen, men noget andet er at denne ”tid” som blandt andet studerende, ikke er gratis. Vi har selv en holdning til reklamer på blogs og det er at det ikke skal tage overhånd og forvirre på siden, hvilket vi lover ikke vil ske her. Vi håber i kan forstå valget og fortsat vil følge med, for vi lover at twin-food.dk nok skal komme med en masse ny og spændende mad, som i ikke vil gå glip af ;-) Derudover er der også et par små andre overraskelser på vej, som vi afslører for Jer inden længe!!

Vi håber i kan lide den nye side og velkommen til!!

– Laura og Christine

tidligere indlæg næste indlæg

7 Kommentarer

 • Reply Ulrika 31 januar, 2013 at 09:53

  Tillykke med jeres eget domaine! Det ser godt ud! Jeg har fulgt jeres blog i et stykke tid og synes godt om jeres stil og opskrifter.
  Jeg har selv lige startet en blog. Senest har jeg lavet kanelboller. Kig gerne forbi og få opskriften!
  Kh Ul

  • Reply Twin Food 31 januar, 2013 at 21:59

   Tusind tak Ulrika :-) Vi er meget glade for at du kan lide bloggen!!
   Vi kigger forbi! ;-)

 • Reply Trine Alsing 31 januar, 2013 at 10:32

  Iiih tillykke :o) Kommer alle de “gamle” opskrifter med over på denne side eller skal jeg igang med at støvsuge bloggen for opskrifter??

  • Reply Twin Food 31 januar, 2013 at 22:00

   Tusind tak Trine :-) Jep alle de gamle opskrifter skulle gerne være med herover på den nye også ;-)

 • Reply Trine Alsing 31 januar, 2013 at 10:35

  Tillykke….glæder mig til at følge jer her istedet :o) Kommer alle de gamle opskrifter med herover??

  Kh. Trine

 • Reply Tine 31 januar, 2013 at 21:15

  Tillykke med jeres eget domæne – bloggen ser super godt ud og dejligt at I har beholdt “Twin-food”-stilen! :D I gør et fantastisk stykke arbejde piger, godt gået :)

  • Reply Twin Food 1 februar, 2013 at 08:38

   Tusind tak for din søde kommentar Tine :-) Og dejligt du synes om den nye side!!
   Rigtig god weekend!
   KH Laura og Christine :-)

  Skriv en kommentar