Hvis man synes den almindelige æggemad er ved at være lidt kedelig i det, kan man hurtigt pifte den op. Det tager ingen tid at lave en æggesalat – faktisk kan alle tingene gøres klar mens æggene koger. Denne æggesalat består af hvad jeg lige kunne finde i køleskabet: æg, lidt agurk, chili, hytteost, creme fraiche, en lille smule god mayo, lidt karry, salt og peber. Den blev spist i søndags, hvor jeg nød min sidste ‘sommerferie-dag’. I mandags startede jeg nemlig på uni igen og det er faktisk lidt rart at komme igang – selvom jeg nok hurtigt kommer til at savne sommerferien en smule, heh. Heldigvis er der ikke fantastisk lang tid til næste ferie, som i kan tro jeg går og tæller ned til. Glæder mig simpelthen så meget til at komme ned og besøge Christine i Australien i midten af oktober!! :) :)
Ingredienser (til 2 pers.):
3 æg
1/2 dl creme fraiche
1 dl hytteost
1/4 agurk
1/2 chili
1 tsk god mayo
1 lille bitte smule karry
salt og peber
4 skiver hjemmebagt rugbrød
- Skær agurk, chili og æg ud i ønskede stykker
- Kom hytteost, creme fraiche og mayo i en skål og rør det hele godt sammen
- Tilsæt agurk, chili og æg og bland det rundt
- Kom en smule karry i og smag til med salt og peber
10 Kommentarer
Numme numme num! Elsker æggesalat – og denne variant skal så absolut afpøves. Den kan kun være god, med alle de lækre ting der er stoppet i den!
Hehe, den var super lækker Kristine ;)! Og hvis man elsker æggesalat, kan man kun elske denne også!
Jeg er bare fan af æg og æggesalat. Tak for opskriften, den skal helt sikkert prøves! :)
Var så lidt, den var rigtig lækker! :)
Den ser bare l æ k k e r ud! Lyder rigtig godt med chili, det skal jeg huske næste gang jeg laver æggesalat!
Tusind tak, Ida! Synes også Chilien gjorde det rigtig godt i salaten :)
Yum!
http://therealfoodrunner.blogspot.com/
:)! Thanks
Mhm. Jeg ved hvad jeg skal hjem og lave. :-)
Hehe, vi håber det bliver godt ;-)