GROV ÆGGESALAT MED AGURK OG CHILI –
Frokost, Til madpakken

GROV ÆGGESALAT MED AGURK OG CHILI

Hvis man synes den almindelige æggemad er ved at være lidt kedelig i det, kan man hurtigt pifte den op. Det tager ingen tid at lave en æggesalat – faktisk kan alle tingene gøres klar mens æggene koger. Denne æggesalat består af hvad jeg lige kunne finde i køleskabet: æg, lidt agurk, chili, hytteost, creme fraiche, en lille smule god mayo, lidt karry, salt og peber. Den blev spist i søndags, hvor jeg nød min sidste ‘sommerferie-dag’. I mandags startede jeg nemlig på uni igen og det er faktisk lidt rart at komme igang – selvom jeg nok hurtigt kommer til at savne sommerferien en smule, heh. Heldigvis er der ikke fantastisk lang tid til næste ferie, som i kan tro jeg går og tæller ned til. Glæder mig simpelthen så meget til at komme ned og besøge Christine i Australien i midten af oktober!! :) :)

 

Ingredienser (til 2 pers.):

3 æg
1/2 dl creme fraiche
1 dl hytteost
1/4 agurk
1/2 chili
1 tsk god mayo
1 lille bitte smule karry
salt og peber

4 skiver hjemmebagt rugbrød 

 1. Skær agurk, chili og æg ud i ønskede stykker
 2. Kom hytteost, creme fraiche og mayo i en skål og rør det hele godt sammen
 3. Tilsæt agurk, chili og æg og bland det rundt
 4. Kom en smule karry i og smag til med salt og peber

 

tidligere indlæg næste indlæg

10 Kommentarer

 • Reply Kristine (CookieCrumble) 30 august, 2012 at 12:59

  Numme numme num! Elsker æggesalat – og denne variant skal så absolut afpøves. Den kan kun være god, med alle de lækre ting der er stoppet i den!

  • Reply Laura og Christine 30 august, 2012 at 21:15

   Hehe, den var super lækker Kristine ;)! Og hvis man elsker æggesalat, kan man kun elske denne også!

 • Reply Anonymous 30 august, 2012 at 15:52

  Jeg er bare fan af æg og æggesalat. Tak for opskriften, den skal helt sikkert prøves! :)

 • Reply ida 30 august, 2012 at 17:47

  Den ser bare l æ k k e r ud! Lyder rigtig godt med chili, det skal jeg huske næste gang jeg laver æggesalat!

  • Reply Laura og Christine 30 august, 2012 at 21:15

   Tusind tak, Ida! Synes også Chilien gjorde det rigtig godt i salaten :)

 • Reply Aldina 14 februar, 2013 at 10:37

  Mhm. Jeg ved hvad jeg skal hjem og lave. :-)

  • Reply Twin Food 14 februar, 2013 at 16:05

   Hehe, vi håber det bliver godt ;-)

  Skriv en kommentar