Avocado, æg og hytteost er 3 ting, som vi aldrig nogensinde bliver trætte af. Hold nu op hvor har vi spist det meget, og hver gang smager det lige godt. Kombinationen her, også med rugvafler og karse, er en perfekt frokost i vores øjne. Den mætter godt, ser fantastisk ud, og smager helt forrygende!! Vaflerne er lavet af æg, rugmel og mælk og kan selvfølgelig også nydes til andet end frokost og desuden også med andet fyld. Derudover behøves de jo ikke at laves som vafler, men kan sagtens laves som pandekager i stedet (husk fedtstof til stegning). Så hvis nu I har ekstra tid på sådan en herlig søndag som i dag, synes vi at I skal give Jer selv denne her til frokost i dag ;-)! Vi hører gerne om andet fyld, så hvis I har nogle gode ideér kan i bare smide dem i kommentarfeltet!!
Ingredienser (1 pers.)
Vafler (3 små)
1 æg
1 dl rugmel
1 dl mælk
lidt salt
1/2 tsk bagepulver
Fedtstof til stegning
Til toppen: Et kogt æg, 1 avocado, lidt hytteost og karse
- Bland æg, rugmel, mælk, salt og bagepulver godt sammen til en tyk ensartet masse
- Tænd vaffeljernet og lad det blive varm
- Put lidt smør på siderne og fordel dejen i – lad vaflerne blive gyldne og fortsæt indtil der ikke er mere dej
- Servér vaflerne med et let kogt æg, avocado, hytteost og karse på toppen
2 Kommentarer
I mangler prikken over i’et: LAAAKS :-D
Selvfølgelig – det må vi huske næste gang ;)