FROKOST VAFFEL MED AVOCADO OG ÆG –
Brunch, Frokost, Vegetar

FROKOST VAFFEL MED AVOCADO OG ÆG

avaffel1

Avocado, æg og hytteost er 3 ting, som vi aldrig nogensinde bliver trætte af. Hold nu op hvor har vi spist det meget, og hver gang smager det lige godt. Kombinationen her, også med rugvafler og karse, er en perfekt frokost i vores øjne. Den mætter godt, ser fantastisk ud, og smager helt forrygende!! Vaflerne er lavet af æg, rugmel og mælk og kan selvfølgelig også nydes til andet end frokost og desuden også med andet fyld. Derudover behøves de jo ikke at laves som vafler, men kan sagtens laves som pandekager i stedet (husk fedtstof til stegning). Så hvis nu I har ekstra tid på sådan en herlig søndag som i dag, synes vi at I skal give Jer selv denne her til frokost i dag ;-)! Vi hører gerne om andet fyld, så hvis I har nogle gode ideér kan i bare smide dem i kommentarfeltet!!

 

Ingredienser (1 pers.)

Vafler (3 små)

1 æg

1 dl rugmel

1 dl mælk

lidt salt

1/2 tsk bagepulver

Fedtstof til stegning

Til toppen: Et kogt æg, 1 avocado, lidt hytteost og karse

  1. Bland æg, rugmel, mælk, salt og bagepulver godt sammen til en tyk ensartet masse
  2. Tænd vaffeljernet og lad det blive varm
  3. Put lidt smør på siderne og fordel dejen i – lad vaflerne blive gyldne og fortsæt indtil der ikke er mere dej
  4. Servér vaflerne med et let kogt æg, avocado, hytteost og karse på toppen

avaffel2 avaffel3

tidligere indlæg næste indlæg

2 Kommentarer

  • Reply Karoline 19 januar, 2015 at 18:49

    I mangler prikken over i’et: LAAAKS :-D

    • Reply Twin Food 21 januar, 2015 at 11:11

      Selvfølgelig – det må vi huske næste gang ;)

    Skriv en kommentar